Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk
10.07.2014 09:10:27

Mjøsbyen Gjøvik

- MOTOR FOR VEKST OG UTVIKLING

Oversikt over Gjøvik kommuneSentralbord:     61 18 95 00
Telefax:           61 18 96 91

Postadresse:    Gjøvik kommune, 
                       Postboks 630,
                       2810 Gjøvik

Besøksadresse: Rådhuset
                        Kauffeldts Plass 1,
                        2815 Gjøvik

Gågata/Storgata
På Gjøvik finner man alle slags kvaliteter, fra det urbane bysentrum til de vakre og vitale bygder i Vardal, Snertingdal og Biri – et trivelig handelssentrum spekket med aktiviteter og opplevelser omgitt av varierte boligområder hvor alle kan finne sitt sted. Rundt det hele ligger bølgende åser, grønne skoger og Mjøsas blanke speil.

Kommunen er et regionsenter for Gjøvikregionen, som foruten Gjøvik består av kommunene Østre og Vestre Toten samt Søndre og Nordre Land. Regionen har om lag 70.000 innbyggere og utgjør den mest folkerike del av Oppland fylke. Gjøvik kommune har 29.668 (pr 1. kvartal 2014) innbyggere og er den største kommunen i Oppland. Avstand til Oslo Sentrum er kun 12 mil, mens hovedflyplassen på Gardermoen ligger vel en time sør for byen.

Utsikt over Gjøvik
Gjøvik er ledende innen industri, handel og tjenesteyting i innlandet og et senter for høgere utdanning. Gjøvik er det største handelsstedet målt i omsetning. Innefor aksen Kallerud – Raufoss foregår hoveddelen av verdiskapningen innenfor kunnskapsintensiv industri i Innlandet. Alt ligger til rette for nyskapning, så vel innefor næringsliv og teknologi som innenfor primærnæringer og organisasjonsliv.Løypemaskina i aksjonKommunen har et rikt frilufts- og kulturtilbud, hvorav musikklivet, skiløypenettet og den vakre naturen langs Mjøsa bør fremheves. Kommunen står for et godt offentlig tjenestetilbud der spesielt tilbudet til barn og unge bør nevnes. På Gjøvik finner du barnehager som skaper gode barndomsminner og en grunnskole som er fremst i landet når det gjelder utvikling og pedagogisk innhold. Dugnadsånd, engasjement og gjestfrihet preger befolkning og hverdagsliv.

Blåtimen

Alt i alt gir dette Gjøvik unike muligheter for å kunne tilby dem som vet å gripe sjansen gylne øyeblikk. Det er opp til deg selv å avgjøre varigheten – du kan svippe innom en halvtime eller du kan komme, la deg begeistre sammen med oss og bli et helt liv!
Gjøvik kommune, Telefon 61 18 95 00, Besøksadresse: Kauffeldtsplass 1, Postadresse: Gjøvik kommune, Postboks 630, 2810 Gjøvik. Org.nr.: 940 155 223. Kommunenummer: 0502
e-post: postmottak@gjovik.kommune.no

Forside | Tjenester A-ÅSkjemaUt på skiNettstedskartKontakt ossKartweb