Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk
12.06.2013 12:38:16

Postliste

Postlisten gir en oversikt over brev sendt til eller fra Gjøvik kommune. Dokumenttypene er beskrevet med kodene I for innkommet post og U for utgående post. Du finner postlister for de tre foregående månedene på vår hjemmeside.

Den offentlige postlisten blir lagt ut etter at opplysningene er kvalitetssikret i forhold til personvern og offentlighet. Journalposter og dokumenter som er unntatt offentlighet er merket. Postlisten offentliggjøres vanligvis et par dager etter aktuell dato.

Gjøvik kommune har besluttet at vi ikke legger ut tekstdokumentene knyttet til vår postliste; ønsker du innsyn i disse sender du en epost til postmottak@gjovik.kommune.no, eller ringer 61 18 95 00.

 

 

Hent postlister 

Innsyn
Publikum kan be om innsyn i dokumenter og saker. Du kan be om innsyn i dokumenter og få kopi av disse på e-post.  Dette i medhold av offentleglova

Unntatt offentlighet
Enkelte dokumenter er markert med "unntatt offentlighet" (u.off.) i postjournalen. Dette betyr at det er gjort en foreløpig vurdering som tilsier at dokumentet ikke er offentlig tilgjengelig. Dette betyr ikke at det er tatt en endelig avgjørelse. Dersom du ønsker å få innsyn i et slikt dokument, sender du en forespørsel om dette til Gjøvik kommune, serviceboks, 2810 Gjøvik, evt. postmottak@gjovik.kommune.no. Forespørsler om innsyn vil bli individuelt behandlet, og det kan ta noen dager før du får svar.

 

Gjøvik kommune, Telefon 61 18 95 00, Besøksadresse: Kauffeldtsplass 1, Postadresse: Gjøvik kommune, Postboks 630, 2810 Gjøvik. Org.nr.: 940 155 223. Kommunenummer: 0502
e-post: postmottak@gjovik.kommune.no

Forside | Tjenester A-ÅSkjemaUt på skiNettstedskartKontakt ossKartweb