Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk
09.04.2013 14:30:35

Kommuneskogen

Mål og retningslinjer Gjøvik skogvesen

 Ankerlidammen

Med 20 000 mål er Gjøvik kommuneskoger den største skogeiendommen i Gjøvik. Skogen er oppdelt i teiger spredt over hele kommunen - i Biri, i Snertingdal og i Vardal. En vesentlig del av arealet ligger tett opp til byen og brukes aktivt i friluftssammenheng. 

 

 

 

 

Spesielle tilbud:

 

 

 

 

Kjøp av langved

Fra årets tømmerdrifter er det mulig å få kjøpt lauvved, granslip mv. så langt beholdningen rekker. Ved å ringe Veg, park og friluftsseksjonen er det mulig å melde sin interesse for slik ved. Prisene varierer avhengig av treslag.

 

Tildeling av teig for sjølhogst av ved

Hver vår legges det ut et begrenset antall vedteiger for selvhogst. Ofte vil det være granved og litt avstand fra bilveg. Ved å ringe Veg, park og friluftsseksjonen er det mulig å melde sin interesse for tildeling av vedteig. 

 

Kjøp av småviltkort

Kommuneskogen er medlem i en rekke grunneierlag. Ved å kontakte Veg, park og friluftsseksjonen kan vi gi opplysinger om de ulike grunneierlagene.

 

Kjøp av fiskekort

Kommuneskogens fiskerettigheter er med på hovedfiskekortet i Gjøvik. Fiskekortet fås kjøpt flere steder i kommunen.

 

 

Ytterligere informasjon: Veg, park og friluftsseksjonen, tlf. 61 18 97 43

 

 

 

 

 

Gjøvik kommune, Telefon 61 18 95 00, Besøksadresse: Kauffeldtsplass 1, Postadresse: Gjøvik kommune, Postboks 630, 2810 Gjøvik. Org.nr.: 940 155 223. Kommunenummer: 0502
e-post: postmottak@gjovik.kommune.no

Forside | Tjenester A-ÅSkjemaUt på skiNettstedskartKontakt ossKartweb