• Startside

Månedlig faktura av kommunale gebyrer og eiendomsskatt.

Gjøvik kommune innfører månedlig fakturering og betaling av kommunale gebyrer og eiendomsskatt fra 1. januar 2019. Alle gebyrer som du nå har på din eiendom vil bli delt i tolv terminer.

Kommunestyret vedtok den 13.12.2018 at det innføres månedlig fakturering og betaling av kommunale gebyrer og eiendomsskatt fra 1.januar.2019.  Dette betyr at det fra nyåret vil  komme en faktura fra kommunen månedlig, istedenfor tre terminer (februar, juni og september)

Må jeg gjøre noe for å få månedlig faktura?

Nei, dette skjer helt automatisk. Alle husstander vil motta en faktura på slutten av hver måned, med forfall i påfølgende måned. Forfallsdatoen blir rundt den 20.

Kan jeg ennå få faktura tre ganger i året på kommunale gebyrer og eiendomsskatt?

Nei, det vil nå kun være månedlig fakturering av kommunale gebyrer og eiendomsskatt.

Oppfordring – opprett eFaktura

Vi oppfordrer alle til å opprette eFaktura og/eller avtalegiro.

eFaktura

Du kan registrere dine regninger som eFaktura her

Benytt tilsendt faktura og opprett eFaktura i nettbanken. Den registreres med en eFaktura-referanse. eFaktura-referanse er åtte første siffer i KID nummeret på fakturaen.

Du kan selv endre beløp og forfallsdato før du godkjenner med et klikk. I nettbanken har du full kontroll over betalte og ubetalte regninger – uansett hvor i verden du befinner deg.

Avtalegiro

Gjøvik kommune tilbyr også avtalegiro, og du kan kombinere eFaktura og AvtaleGiro for betaling av regninger.

Regningen betales automatisk på forfallsdato med og fakturadetaljene sendes til nettbanken din som eFaktura

Sist endret: 17.12.2018