Gjøvik kommune

Oversikt over lag og organisasjoner

Frelsesarmeen Barn og Unge (FABU) Gjøvik

Vi har grupper og aktiviteter for barn og ungdom i Gjøvik. Vi har i alle gruppene fokus på positive opplevelser, inkludering, vennskap og fellesskap. Det er rom for alle og vi har ingen terskel. Vårt motto er; alle er gode nok akkurat som de er.

For barn: Søndagsskole en gang pr måned. Her samles vi til en egen liten andakt og leke stund under gudstjensten. Småbarnsang; siste torsdag i måneden samles barn fra 2 til 6 til en sangstund. Redesign og Lego gruppe: Siste torsdag i måneden samles barn fra 6 år og oppover til en kveld med nyskapning og lek med fantasi. Både småbarnsang, redesign og lego gruppe starter med en felles middag.

For ungdom over 12 år har vi ungdomsklubb, vi samles tre ganger i løpet av halvåret til en kveld med fellesskap, glede og gode samtaler. I tillegg så er det hver vår oppstart av konfirmantgruppe. Konfirmant undervisningen er en søndag i måneden og en uke på Jeløya sammen med andre konfirmanter fra hele landet. Vi har en læringsplan som dekker alt fra historien om frelsesrameen, tro og tvil, etikk og emner som ungdom er opptatt av i dag. Ta kontakt om du er konfirmant.

Ta kontakt med oss om det er noen spørsmål eller ønsker å prøve ut en eller flere av gruppene våre.
Adresse Kontakt Kategori
Frelsesarmeen Barn og Unge (FABU) Gjøvik
Ringveien 8b
2818 Gjøvik
Telefon: 40912050
Aktiviteter