Alle over 18 år har nå fått SMS med tilbud om oppfriskningsdose

Alle i Gjøvik kommune over 18 år har nå fått tilbud om en oppfriskningsdose med koronavaksine, det vil si en tredje dose.

Sendt ut SMS og brev

Vi har i dag sendt ut SMS til alle innbyggere i alderen 18-40 år eller brev til de som har reservert seg mot SMS.

FHI anbefaler at rekkefølgen for vaksinering med oppfriskningsdose følger den samme aldersprioriteringen som ved grunnvaksinasjonen.

Meld deg opp til time

Du melder deg opp til oppfriskningsdose på samme måte som du gjorde ved første vaksinedose. Bestill time til oppfriskningsvaksine.

Før du bestiller time til oppfriskningsdose (dose 3): Logg inn på Helsenorge.no for å sjekke at det har gått 20 uker siden dose 2. Du kan også ringe koronatelefonen.

Praktisk informasjon om koronavaksine

Hvor skal jeg møte opp for vaksine? Adressen til Gjøvikhallen? Avbestilling av time?

Her finner du praktisk informasjon og spørsmål og svar på dine spørsmål om vaksine.