Ansett en student i samarbeid med Gjøvik kommune

"Studentjobber" er en ordning for bedrifter som ønsker å tilby studenter fra gjøvikregionen deltidsarbeid og/eller sommerjobb.

Arbeidet skal være relevant for studentene med tanke på deres studier, det skal være lønnet og ansettelsene skal ha en varighet på minst tre måneder.

Slik fungerer det

Din bedrift utformer en stillingsannonse som videreformidles til studentene ved aktuelle studier av oss i Gjøvik kommune. Studentene kan deretter søke på stillingen, og bedriften mottar og behandler søknadene.

Din bedrift er videre ansvarlig for ansettelsesforholdet, og Gjøvik kommune bistår med å følge opp studentene. Vi tilbyr også en arena for sosiale aktiviteter og erfaringsutveksling for studenter og bedrifter.

Hvorfor ansette en student?

Bedriften din får tilført nyttig kompetanse, samtidig som studentene får arbeidserfaring og mulighet til relevante deltidsjobber. Studentjobbene bidrar også til å gjøre næringslivet mer synlig for studentene, noe som igjen er med på å øke sannsynligheten for at studentene og deres kompetanse blir værende i regionen på sikt.

Hvilke studenter studerer på Gjøvik?

Fagretninger NTNU:

• Økonomi, ledelse og logistikkfag
  • Ingeniør og teknologifag (bygg, maskin, elektro, data, fornybar energi)
  • Designfag (medieledelse, mediedesign, medieproduksjon, webutvikling, interaksjonsdesign
  • It-fag (programmering, informasjonssikkerhet
  • Helsefag (sykepleie, ergoterapi, radiograf, paramedisin)

Fagretninger , Fagskolen Innlandet:

• Bygg og anlegg
  • Helsefag
  • Datateknikk
  • Elektro
  • Informasjonsmodellering
  • Landbruk
  • Ledelse og Logistikk

Ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker mer informasjon.

Katrine Hveem Gjørvad
Næringspådriver