Foreslå kandidater til årets priser innen 12. september

Om det blir Gjøvikgalla i år er fortsatt usikkert, men det som er sikkert er at prisene og stipendene våre uansett skal deles ut. For å finne de beste kandidatene trenger vi deres hjelp. Har du en god kandidat til en av prisene?

Frist for å foreslå og søke er 12. september.

Dette er årets priser og stipender

Gjøvikprisen - til noen som har gjort en betydelig innsats for kulturlivet i kommunen.

Kulturstipendet - for unge kulturutøvere som har markert seg innen sitt fagfelt.

Idrettsstipendet - for unge utøvere som fremhever seg på nasjonalt nivå innenfor sin gren.

Frivilligprisen - gis til en person eller gruppe som har utmerket seg med frivillig arbeid i og for lokalsamfunnet.

Støttekontaktprisen - en æresbevisning som tildeles en støttekontakt eller gruppekontakt som har gjort en betydelig innsats.

Les mer om alle prisene og hvordan du foreslår kandidater.

Klikk for stort bildeVinnerne fra fjorårets premieutdeling. Henning Gulbrandsen