Jobbhus Gjøvik er offisielt åpent!

7. juni åpnet Jobbhus Gjøvik endelig dørene til sine helt nye lokaler på Folkets hus midt i Hunndalen.

Med nye lokaler og nytt tilbud har veilederne stor tro på å kunne hjelpe unge arbeidssøkere ut i jobb.

Veilederne Florian, Laila og Irelin - Klikk for stort bildeNår du går inn døra hos Jobbhus Gjøvik blir du møtt av denne glade gjengen. Fra venstre: Veilederne Florian Elsner, Laila Lindstad Gullberg og Irelin Elizabeth Hansen Næss.

Hva er Jobbhus Gjøvik?

Jobbhus Gjøvik ble opprettet som en erstatning for Stampeveien produksjon og service. Tilbudet er for alle i Gjøvik kommune mellom 18 og 30 år som står utenfor arbeidslivet. Med en tro på at alle som vil kan bidra i arbeidslivet og samfunnet, hjelper veilederne unge arbeidssøkere med å finne den rette arbeidsplassen.

Bare siden nyttår har de hjulpet 22 personer ut i ordinær jobb, samtidig som de har tatt stor del i renoveringen av de nye lokalene. Veilederne Florian, Irelin og Laila fikk stor skryt av NAV Gjøvik-leder Reidun Karlsen for arbeidet de har lagt ned i å avvikle sin gamle arbeidsplass og etablere Jobbhus Gjøvik. Parallelt har de greid å følge opp arbeidssøkerne.

Tilbudet er et samarbeid mellom NAV og Gjøvik kommune.

Ny start midt i Hunndalen

De nye lokalene finner man i Folkets Hus, midt i Hunndalen sentrum.

Med nytt oppholdsrom, kjøkken, kontorplasser, jobbsøkesone og undervisningsrom kunne veilederne melde at de gleder seg litt ekstra til å dra på jobb om morgenen. De nye lokalene skal romme aktiviteter, kurs, intervjutrening og ulike arrangementer.

Innspill fra brukerne

Brukerrepresentant Oda Lishagen - Klikk for stort bildeBrukerrepresentant Oda Lishagen på åpningen av Jobbhus GjøvikMed Oda Lishagen i spissen fikk også brukerne komme med sine innspill.

Oda ledet en gruppe bestående av brukere av tilbudet. Med sin erfaring har de kommet med gode innspill, både til lokalene og måten veiledninga blir utført.

Oda er tidligere bruker av Stampeveien produksjon og service. Nå er hun ansatt som brukerrepresentant hos NAV i forbindelse med oppbyggingen av Jobbhus.

Vil du lese mer om Jobbhus Gjøvik? Mer informasjon finner du på hjemmesiden deres.