Musikkbyen Gjøvik for hele Innlandet

Gjøvik er stolte av å få vertskapsrollen for Musikk i Innlandet.

I dag ble det vedtatt i Fylkestinget i Innlandet at Gjøvik kommune blir vertskommune for Musikk Innlandet.

Gjøvik skal være med på å bygge Innlandet som musikkfylke nummer 1, sier kultursjef Anna Thorud Hammer.

Vi er stolte av å få vertskapsrollen for Musikk i Innlandet.

Vertkommunen Gjøvik

Som vert for Musikk i Innlandet skal Gjøvik kommune legge til rette for å samle krefter rundt en felles ambisjon.

Vi skal utfordre oss selv og ressursene som finnes i regionen, og bidra til å skape verdifulle møter på tvers av kategorier og kommunegrenser.

En god vert er forberedt, opplagt og tilstede.

• Gjøvik kommune er forberedt. I over hundre år har Gjøvik støttet et engasjert musikkmiljø. Nå venter utviklingen av et kulturhus som kan ivareta dagens forventinger og behov.
  • Gjøvik kommune er opplagt. Gjennom en interkommunal kulturkoordinator er vi i dialog med feltet og holde øye med det som rører seg.
  • Gjøvik kommune er tilstede. Et godt vertskap vil utvikle og styrke møteplasser som kan fungere over tid: steder hvor forventninger blir møtt og gjester føler seg velkomne. Gode verter er gode brobyggere og vet hvilke ressurser som må inkluderes og hvordan. Som vertskap for Innlandets musikkmodell, skal Gjøvik kommune legge til rette for kultivering, utveksling og samhandling.

På Innlandet fylkeskommune sin nettsider kan du lese saksdokumentet til etablering av Musikk i Innlandet.