Nå er vi i gang med vaksinering i kommunen vår!

I dag vaksineres beboerne på Sørbyen omsorgssenter og Bjørkelia, før vi i løpet av de neste tre ukene vaksinerer beboerne på resten av sykehjemmene.

May Liss Bjerke ble den første som fikk vaksine. May Liss har gledet seg til å få vaksine og synes det føles trygt nå som hun blir sikret mot viruset. May Liss ble vaksinert av helsesykepleier Anita Wisth. - Klikk for stort bildeMay Liss Bjerke ble den første som fikk vaksine. May Liss har gledet seg til å få vaksine og synes det føles trygt nå som hun blir sikret mot viruset. May Liss ble vaksinert av helsesykepleier Anita Wisth.Fra uke 4 vil alle som skal få tilbud om vaksinen bli kontaktet etter hvert som det blir deres tur. Det er derfor ikke nødvendig å kontakte kommunen eller fastlegen for å sette seg på venteliste.

I denne artikkelen kan du kan du lese siste nytt om koronavaksineringen i Gjøvik.