Rådgivende folkeavstemming i Innlandet fylkeskommune

Fylkestinget i Innlandet har vedtatt at det skal gjennomføres rådgivende folkeavstemming med følgende spørsmål: Mener du at Innlandet fylkeskommune skal videreføres eller deles?

Folkeavstemningen blir heldigital

Valgstyret i Innlandet fylkeskommune har bestemt at folkeavstemmingen kun skal foregå ved elektronisk stemmegivning. Det er altså ikke mulig å stemme ved å levere stemmeseddel slik det er ved ordinære valg. Du kan stemme fra hvilken som helst enhet med nettleser, eksempelvis PC, Mac, smarttelefon eller nettbrett. For å logge deg inn må du ha elektronisk ID som BankID eller MinID.

Slik stemmer du

Den rådgivende folkeavstemningen åpner torsdag 10. februar kl. 09.00 og stenger torsdag 17. februar kl. 15.00.

Les mer på Innlandet fyleskommune sine nettsider

Vil du vite mer om fylkeskommunen før du stemmer?

Fylkeskommunen på 1-2-3

Har du spørsmål?

Det kommer mer informasjon om folkeavstemmingen etter hvert som det blir klart. Er det noe du lurer på må du ta kontakt med Innlandet fylkeskommune.