Velkommen til gratis fagdag om attraktive lokalsamfunn

Velkommen til fagdag om hvordan man skaper gode og fristende lokalsamfunn. Fagdagen er gratis og holdes i år i kommunestyresalen på Raufoss den 10. mars.

Målgruppen for fagdagen er politikere, administrasjonen – alle samfunnsplanleggere, arealplan, utbyggere, oppvekst – alle frivillige organisasjoner, handelstanden – alle som bryr seg om å skape byer og tettsteder som legger til rette for trivsel og velvære blant innbyggerne – steder det blir fristende å flytte til.

Fagdagen arrangeres av Miljørettet helsevern IKS (Gjøvikregionen, Gran og Lunner) og med bistand fra Innlandet fylkeskommune. Vi har invitert dyktige fagfolk som presenterer sin kunnskap om temaet, og det blir i tillegg enkelte eksempler på tiltak som knytter lokalsamfunn sammen.

Meld deg på fagdagen

Last ned programmet for fagdagen. (PDF, 301 kB)

Har du spørsmål? Kontakt Ingunn Sandvik på telefon 41 27 62 56