Vil din bedrift stå på stand på Næringslivsdagen 2022?

Tirsdag 13. september arrangeres Næringslivsdagen for tredje gang.

Næringslivsdagen er et samarbeid mellom Gjøvik kommune, Gjøvikregionen Utvikling, Bright house og studenter ved NTNU og Fagskolen Innlandet.

Hva er Næringslivsdagen?

Næringslivsdagen er en karrieremesse hvor lokale bedrifter deltar på stand for å profilere seg, og bli bedre kjent med byens studenter. Bedriftene får møte studenter som er interessert i relevante hel- og deltidsjobber, og spennende prosjektoppgaver. Mange studenter i Gjøvik møter kun bedrifter med nasjonalt nedslagsfelt i løpet av studietida, og blir ikke kjent med lokalt næringsliv. Det ønsker vi å gjøre noe med!

Kampen om kompetanse tilspisser seg, og det har blitt mer vanskelig å rekruttere. Å være tidlig ute med rekruttering har vist seg å være nødvendig for å kapre de beste. Benytt anledningen til å bli bedre kjent med hva studenter på Gjøvik har å tilby!

Når er Næringslivsdagen?

• Tirsdag 13. september
  • Tidspunkt: 10.00 – 13.00
  • Sted: Campus Arena Gjøvik

Hvilke studenter studerer på Gjøvik?

Fagretninger NTNU:

• Økonomi, ledelse og logistikkfag
  • Ingeniør og teknologifag (bygg, maskin, elektro, data, fornybar energi)
  • Designfag (medieledelse, mediedesign, medieproduksjon, webutvikling, interaksjonsdesign
  • It-fag (programmering, informasjonssikkerhet
  • Helsefag (sykepleie, ergoterapi, radiograf, paramedisin)

Fagretninger , Fagskolen Innlandet:

• Bygg og anlegg
  • Helsefag
  • Datateknikk
  • Elektro
  • Informasjonsmodellering
  • Landbruk
  • Ledelse og Logistikk

Praktisk informasjon til bedrifter

• Bedriftene får tildelt standplass i forkant av arrangementet.
  • Åpent for rigging av stand mellom 09.00 – 10.00.
  • Det blir kaffe, te og enkel matservering til alle fremmøtte, inkludert bedriftene.
  • Bedriftspresentasjoner i eget møterom etter nærmere avtale, ta kontakt.
  • Bedrifter signerer avtale om standplass og/eller bedriftspresentasjon , faktura sendes ut i etterkant av arrangmentet.
  • Det settes fram bord og stoler, bedrifter kan også ta med eget stand-utstyr.

Målet med arrangementet er å koble studentene på Campus Gjøvik til lokalt og regionalt næringsliv. Gjennom næringslivsdagen skal det bli enklere for bedriftene å få kontakt med studenter. Studenter kan utføre viktige oppgaver for bedrifter gjennom bachelor- og master oppgaver og deltidsstilinger/sommerjobber. Næringslivsdagen er også en arena for fast rekruttering.

Har du spørsmål?

Fungerende næringsjef Katrine Hveem Gjørvad