Bli lærling i Gjøvik kommune

Alle er velkommen til å søke som lærling hos oss, men vi prioriterer søkere fra videregående skole. Søkere må ha fullført vg1 og vg2, men det gjøres unntak.

Søknadsfrist for å få plass høsten 2024 er 23. februar.

Hvilke fag kan jeg velge?

Slik søker du

For å søke må du gå inn på portalen vår for ledige stillinger.

Der vil du finne en oversikt over alle ledige stillinger vi har for øyeblikket. For å søke registrerer du en bruker og søker på stillingen du ønsker.

Vi legger ut ledige læreplasser i starten av februar hvert år. Søknadsfristen er i slutten av februar, og oppstart av læretiden i august/september.

Hvorfor bli lærling i Gjøvik kommune?

Hva ser vi etter i en lærling?

  • Lærevillig og faglig interessert
  • Motivert og positiv
  • Ansvarsfull

Møt noen av våre lærlinger

 

Bilde av lærlingen Erik Håkon Forberg - Klikk for stort bilde

Erik Håkon Forberg
Lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget

 

Jeg startet læretiden min Marka barnehage i august 2022. Jeg har også vært en periode på Bjørnsveen ungdomsskole. Jeg synes det er veldig givende å jobb med så mange forskjellige folk. Det er også et veldig godt arbeidsmiljø, så jeg trives veldig mye.

Det er veldig bra at det arrangeres møter sammen med de andre barne- og ungdomsarbeider-lærlingen ofte, for da kan vi snakke sammen og lære av hverandre.

Det er også veldig positivt at det er et så godt samarbeid mellom lærlingene og lærlingssansvarlig. Hvis det er noe jeg lurer på, så er de alltid veldig hjelpsomme.

 

Lærling Kristine Øverstad Nordby - Klikk for stort bilde

Kristine Øverstad Nordby
Lærling i helsefagarbeider-faget 

 

Min læretid startet høsten 2018, og jeg har vært innom både sykehjem, hjemmetjeneste og tilrettelagte tjenester. Daglig så hjelper jeg brukere med hverdagslige gjøremål. Jeg trives veldig godt sammen med folk, både brukere og ledere/kolleger. 

 

Bilde av lærlingen Erling Kristoffer Tokvam - Klikk for stort bilde

Erling Kristoffer Tokvam
Lærling i service- og administrasjonsfaget

 

Jeg startet som lærling er på rådhuset i August 2021. Det jeg liker best med å være lærling her i Gjøvik kommune er at jeg får jobbe med så mye forskjellig. Jeg har vært innom servicetorget, arkiv, Økonomi og Kommunikasjon. I tillegg så ha jeg også jobbet med valg.

Jeg føler jeg har vokst mye innen faget og som person under tiden min som lærling her. Og det kan jeg takke de gode kollegaene og veilederne mine for. Sammen har vi et godt arbeidsmiljø, noe som gjøre det gøy å være på jobb.