Gjøvik kommune

Bli lærling i Gjøvik kommune

Bli lærling i Gjøvik kommune

Alle er velkommen til å søke som lærling hos oss, men vi prioriterer søkere fra videregående skole. Søkere må ha fullført vg1 og vg2, men det gjøres unntak.

Hvilke fag kan jeg velge?

Slik søker du

For å søke må du gå inn på portalen vår for ledige stillinger.

Der vil du finne en oversikt over alle ledige stillinger vi har for øyeblikket. For å søke registrerer du en bruker og søker på stillingen du ønsker.

Vi legger ut ledige læreplasser i starten av februar hvert år. Søknadsfristen er i slutten av februar, og oppstart av læretiden i august/september.

Hvorfor bli lærling i Gjøvik kommune?

Hva ser vi etter i en lærling?

  • Lærevillig og faglig interessert
  • Motivert og positiv
  • Ansvarsfull

Møt noen av våre lærlinger

Lærling Martin Brobakken - Klikk for stort bildeMartin Brobakken
Lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget

Jeg startet læretiden min i Vindingstad barnehage i juli 2019. Arbeidsoppgavene jeg har hatt hittil er å være med barna, og sitte med de under måltider. Gruppen jeg er mest med er skolestarterne. I løpet av læretiden skal jeg også innom barneskole, og noen uker på ungdomsskole. Jeg trives veldig godt, da jeg er på en bra plass med bra kolleger, og jeg liker å jobbe med barn. 

Lærling Kristine Øverstad Nordby - Klikk for stort bildeKristine Øverstad Nordby
Lærling i helsefagarbeider-faget 

Min læretid startet høsten 2018, og jeg har vært innom både sykehjem, hjemmetjeneste og tilrettelagte tjenester. Daglig så hjelper jeg brukere med hverdagslige gjøremål. Jeg trives veldig godt sammen med folk, både brukere og ledere/kolleger. 

Bilde av lærlingen Annar Bjerke - Klikk for stort bildeAnnar Bjerke
Lærling i service- og administrasjonsfaget

Jeg startet som lærling her på rådhuset i 2019. Det jeg liker best med å være kontor- og administrasjonslærling er mangfoldet av arbeidsoppgaver i Gjøvik kommune. Jeg har vært innom mye forskjellig, som servicetorget, arkiv, økonomi og kommunikasjon.

Det jeg vil være mest glad for etter lærlingtiden er hvor godt jeg har blitt tatt imot, og den hjelpen jeg har fått innen faget og som person. Og ikke minst den tilliten jeg har fått og det at jeg har blitt mer selvstendig.