Gjøvik kommune

Bli lærling

Bli lærling i Gjøvik kommune

Alle er velkommen til å søke som lærling hos oss, men vi prioriterer søkere fra videregående skole. Søkere må ha fullført vg1 og vg2, men det gjøres unntak.

Hvilke fag kan jeg velge?

Hvilke fag kan jeg velge?

Slik søker du

For å søke må du gå inn på portalen vår for ledige stillinger.

Der vil du finne en oversikt over alle ledige stillinger vi har for øyeblikket. For å søke registrerer du en bruker og søker på stillingen du ønsker.

Vi legger ut ledige læreplasser i starten av februar hvert år. Søknadsfristen er i starten av mars, og oppstart av læretiden i august/september.

Hvorfor bli lærling i Gjøvik kommune?

Hva ser vi etter i en lærling?

  • Lærevillig og faglig interessert
  • Motivert og positiv
  • Ansvarsfull

Møt noen av våre lærlinger

Lærling Martin Brobakken - Klikk for stort bildeMartin Brobakken
Lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget

Jeg startet læretiden min i Vindingstad barnehage i juli 2019. Arbeidsoppgavene jeg har hatt hittil er å være med barna, og sitte med de under måltider. Gruppen jeg er mest med er skolestarterne. I løpet av læretiden skal jeg også innom barneskole, og noen uker på ungdomsskole. Jeg trives veldig godt, da jeg er på en bra plass med bra kolleger, og jeg liker å jobbe med barn. 

Lærling Kristine Øverstad Nordby - Klikk for stort bildeKristine Øverstad Nordby
Lærling i helsefagarbeider-faget 

Min læretid startet høsten 2018, og jeg har vært innom både sykehjem, hjemmetjeneste og tilrettelagte tjenester. Daglig så hjelper jeg brukere med hverdagslige gjøremål. Jeg trives veldig godt sammen med folk, både brukere og ledere/kolleger. 

 

IKT-lærling Jonas Arentz Hernæs - Klikk for stort bildeJonas Arentz Hernæs
Lærling i IKT-faget
 

Jeg begynte i august 2018, og har på den tiden skjønt at IKT-faget innebærer mange forskjellige oppgaver. Dette kan være å oppgradere pcer, og å passe på at alle ansatte er på nett. Jeg trives veldig godt, og læretiden har gått over all forventning.