Siste nytt om koronavaksine i Gjøvik

Illustrasjonsbilde av barn som leker.

Barn i alderen 5-11 år kan nå få barnedose av koronavaksinen. Det er også åpnet for at 12-15-åringer får andre dose.

Velkommen til drop-in vaksinering i Gjøvikhallen.

Alle i Gjøvik kommune over 18 år har nå fått tilbud om en oppfriskningsdose med koronavaksine, det vil si en tredje dose.

Koronavaksine

Alle mellom 45 til 64 år vil nå få tilbud om en oppfriskningsdose med koronavaksine, det vil si en tredje dose.

Vaksineringen for denne aldergruppen starte opp i januar.

Anita Wisth og koronatelefonen

Vaksinasjonsteamet i Gjøvik kommune har startet opp å ringe og sende SMS til innbyggere i risikogruppene, med time til oppfriskningsdose.

Nå får alle over 65 år tilbud om en oppfriskningsdose med koronavaksinen, det vil si en tredje dose.

Alle vil få tilbud om oppfriskningsdose før jul.

Regjeringen legger opp til at alle over 18 år får tilbud om en oppfriskningsdose.

Regjeringen har besluttet at personer med alvorlig svekket immunforsvar skal få tilbud om 3. dose koronavaksine.

Sykepleier vaksinerer med koronavaksine

De første i aldersgruppa 12-15 år får koronavaksine fredag 17. september. Konfirmanter kan få tilbud enda tidligere.

Dette gjelder også alle som blir 16 år i løpet av året.