Siste nytt om koronavaksine i Gjøvik

Sykepleier vaksinerer med koronavaksine

De første i aldersgruppa 12-15 år får koronavaksine fredag 17. september. Konfirmanter kan få tilbud enda tidligere.

Dette gjelder også alle som blir 16 år i løpet av året.

Vi har god tilgang på vaksiner fremover, og vil fremskynde dose 2 for mange innbyggere. Vi forventer at alle innbyggere over 18 år vil bli fullvaksinert innen midten av september.

Torsdag 12. august åpner vi for drop-in-vaksinering klokken 10:30-15:00. Da kan du møte opp for vaksinering uten å ha bestilt time på forhånd.

Vaksine

Har du ikke tatt koronavaksina ennå, men ønsker å ta den? Ring til koronatelefonen eller registrer deg på vårt digitale bookingssystem, så får du time.

Du får en SMS når det er din tur. Vi oppfordrer alle til å registrere seg med en gang etter at de har mottatt SMS-en.

Vi sender deg en SMS når det er din aldergruppe som skal vaksineres. Har vi ikke noe telefonnummer registrert på deg sender vi deg brev.

Gjøvik kommune har sendt ut SMS til alle innbyggere mellom 65 - 59 år om at de nå kan registrere at de ønsker time til koronavaksinering.

Du vil bli kontaktet vaksinasjonsteamet når det er vaksiner tilgjengelig til deg.

Er du født i 1956 eller tidligere og ikke fått tilbud om vaksine? Da ber vi deg om å ta kontakt med oss på koronatelefonen 61 15 89 11.