Gjøvik kommune

Siste nytt i Gjøvik

Siste nytt om korona i Gjøvik

Her finner du siste oppdateringer og pressemeldinger om koronasituasjonen i Gjøvik.

Kommunene i regionen er tildelt ekstramidler som skal bidra til å styrke økomomien og bidra til flere arbeidsplasser. Målet med tilskuddet er å fremme vekst og sysselsetting og redusere de negative konsekvensene av Covid-19. 

Østre Toten, Vestre Toten, Søndre Land og Gjøvik kommune har valgt å slå sammen sine bevilgninger på tilsammen 4,2 millioner.

Status i Gjøvik kommune 

  • 30 personer i Gjøvik kommune har fått påvist smitte.
  • 26 av 30 personer er blitt friskmeldt av covid-19. 

Her finner du en oversikt som blir oppdatert fortløpende over når våre ulike tjenester åpner igjen, åpningstider og retningslinjer. 

10 lærere og 15 elever fra sjette trinn ved Kopperud skole ble i dag, 26. august, sendt hjem i karantene etter at en person som har vært på skolen fikk påvist Covid 19.

Rådhuset og servicetorget er åpent fra 08:30 - 15:00 

Innbyggere som ringer koronatelefonen må regne med litt ventetid da det er stor pågang.

Mye er annerledes i år og det er begrensninger på hvor mange som kan samles. Heldigvis er det mulig å feire, markere og møtes dersom vi følger noen råd og restriksjoner. 

Fra lørdag 8. august er det forbudt å servere alkohol etter 00:00. 

Fylkesmannen i Innlandet har sendt ut en nyhetsmelding om hvordan vi alle kan bidra til rask og god smittesporing når det oppstår lokale utbrudd av koronavirus. For å holde viruset nede og unngå ny nedstenging av samfunnet, er det viktig at vi får brutt smittekjeden. 

Din innsats er viktig for å nå målet om effektiv testing, isolering, smittesporing og karantene.

Mandag 17. august starter skolen opp igjen. Her finner du informasjon om oppmøte og hvordan korona kan påvirke skolehverdagen.

Alle foreldre vil få nærmere informasjon fra sin skole.