• Startside

Dette har vi ventet på så lenge

Det er nok helt sikkert nyheter som er viktigere enn denne, men for oss i Gjøvik kommune er det en viktig milepæl som er nådd.

Og det er viktig også for alle våre innbyggere. Vi lanserte i dag, fredag 20.januar - klokka 09.00, våre digitale og klikkbare postlister. Det betyr at all post inn og ut av kommunen vil bli liggende lett tilgjengelig, med unntak av det som naturlig må unntas offentlighet. Vi har også fornyet det som heter den politiske møtekalenderen, med saker, dokumenter og vedtak. Nå kan du enkelt gå inn på våre hjemmesider og klikke og lese saker du er spesielt interessert i, søke etter konkrete vedtak osv. Vi håper dere blir fornøyde med denne nye løsningen. Se video og mer info på vår Facebook - side.

Sist endret: 20.01.2017