eFaktura og AvtaleGiro

Hvis du går over til eFaktura eller AvtaleGiro før 1. mars er du med i trekningen av to gavekort på kr 3 000 fra Gjøvik sentrum.

Bli med i trekningen av gavekort. Opprett eFaktura og/eller Avtalegiro.

Hvis du går over til eFaktura eller AvtaleGiro før 1. mars er du med i trekningen av:

• To gavekort på kr 3 000,-  fra Gjøvik sentrum.
  • Det blir også trukket ut 10 personer som får to kinobilletter hver.

Månedlig fakturering av kommunale gebyrer og eiendomsskatt.

Vi går nå over til månedlig fakturering av kommunale gebyrer og eiendomsskatt. Alle gebyrer som du nå har på din eiendom vil bli delt i tolv terminer. I slutten av januar får du den første fakturaen med forfall den 25.februar.

Kommunestyret vedtok den 13.12.2018 at det innføres månedlig fakturering og betaling av kommunale gebyrer og eiendomsskatt fra 1.januar.2019.Her kan du lese vedtaket.

Hvordan oppretter jeg eFaktura?

Du kan registrere dine regninger som eFaktura her

Benytt tilsendt faktura og opprett eFaktura i nettbanken. Den registreres med en eFaktura-referanse. eFaktura-referanse er åtte første siffer i KID nummeret på fakturaen.

Du kan selv endre beløp og forfallsdato før du godkjenner med et klikk. I nettbanken har du full kontroll over betalte og ubetalte regninger.

Hvordan oppretter jeg AvtaleGiro?

Gjøvik kommune tilbyr AvtaleGiro, og du kan kombinere eFaktura og AvtaleGiro for betaling av regninger. Regningen betales automatisk på forfallsdato når du har AvtaleGiro.

Hvordan kan du inngå AvtaleGiro?

1. Opprett avtale nå - Logg deg inn i nettbanken din og finn oss som tilbyder av AvtaleGiro i nettbanken.

2.Tilbud i nettbanken - Når du betaler din neste regning fra oss, vil du i de fleste nettbanker bli spurt om du ønsker å opprette en AvtaleGiro-avtale. Ved å akseptere tilbudet opprettes avtalen. Du får beskjed når avtalen trer i kraft og må betale regninger tilsendt i posten som normalt inntil avtalen er aktivisert.

3.Kontakt banken - Kontakt din bank direkte for å opprette AvtaleGiro.