• Startside

Forhåndsstemming til kommune- og fylkestingsvalget 2019 er åpent

12. august – fredag 6. september er du velkommen til å avgi din forhåndsstemme på Gjøvik rådhus. Lørdag 31. august er det også mulig å forhåndsstemme på CC Gjøvik.

Valgmedarbeider på rådhuset

Når er stemmelokalet åpent?
På rådhuset kan du stemme alle hverdager i perioden 12. august – 6. september. Åpningstiden er kl. 08.00 – 15.30. Onsdag 4. september og torsdag 5. september har vi åpent kl. 08.00 – 18.00.

På CC Gjøvik holder vi åpent lørdag. 31. august kl.10.00 – 18.00.

Husk å ta med legitimasjon
For å avgi din stemme må du huske å ta med gyldig legitimasjon. Godkjent legitimasjon inneholder navn, fødselsdato og bilde. Det kan være for eksempel førerkort, bankkort med bilde eller pass. Valgkortet er ikke gyldig legitimasjon.

Du må ha fylt 18 år i løpet av åretfor å stemme ved kommune- og fylkestingsvalget.

Trenger jeg å ha med valgkortet for å stemme?
Du må ikke ha med valgkortet for å avgi stemme, men det gjør det lettere for stemmemottakeren å finne deg i manntallet. Derfor er det fint om du tar det med for å gjøre prosessen så smidig som mulig, enten på mobil eller papir.

Vi legger til rette for at du skal få avgi din stemme
I stemmelokalene vil du få god veiledning og hjelp underveis av våre valgmedarbeidere.

Vi tar også i mot forhåndsstemmer på følgende steder (tidspunkt annonseres på stedet):

• Frivilligsentralen/Furubakken
  • Haugtun omsorgssenter
  • Snertingdal omsorgssenter
  • Biri omsorgssenter
  • Nordbyen omsorgssenter
  • Sørbyen omsorgssenter
  • Åslundmarka bo- og servicesenter
  • Vestoppland fengsel avd. Gjøvik
  • Sykehuset Innlandet avd. Solås
  • Sykehuset Innlandet avd. Gjøvik
  • NTNU Gjøvik
  • Gjøvik videregående skole

Dersom du lurer på noe finner du mer informasjon om valget her.

Velkommen til våre stemmelokaler.

Sist endret: 12.08.2019