GASELLELUNSJ

18 bedrifter fikk utnevnelsen "gaselle" av Dagens næringsliv i høst. Disse ble invitert til lunsj 8. januar, der ordfører takket hver og en av gasellene for innsatsen.

Gasellebedrifter

GASELLELUNSJ
18 bedrifter fikk utnevnelsen "gaselle" av Dagens næringsliv i høst. Disse ble invitert til lunsj i dag, der ordfører takket hver og en av gasellene for innsatsen. Følgende gasellebedrifter deltok: Gjestvang & Partners, Railservice AS, Tj Agentur AS, Mustad Autoline AS, Søte Drømmer AS og Hvit Tråd AS.
Gaseller er Dagens Næringslivs årlige, prestisjefylte utmerkelse og deles ut til bedrifter som har det Dagens Næringsliv omtaler som ekstrem vekst, og bare en liten brøkdel av landets bedrifter klarer å bli gaseller.
Avisen påpeker at det hovedsaklig er små og mellomstore bedrifter som blir gasellebedrifter, - disse bedriftene har en voldsom betydning for norsk økonomi. Blant annet står de for en stor del av den samlede sysselsettingsveksten i norsk næringsliv, og også for en stor del av omsetningsøkningen. Dagens Næringsliv kårer norske gaseller hver høst.
106 gaseller i Oppland fylke - 18 gaseller i Gjøvik kommune

Bjerkeset bygg AS

Kriterier:
 - Levert godkjente regnskaper
 - Minst doblet omsetningen over fire år
 - Omsetning på over en million kroner første år
 - Positivt samlet driftsreultat
 - Unngått negativ vekst