MinEiendom

Gjøvik kommune lanserer ny selvbetjeningsportal, MinEiendom. Her finner du informasjon vedrørende din eiendom.

Digitalt rådhus

På denne siden finner du informasjon om din(e) eiendom(mer) i kommunen vedrørende blant annet kommunale gebyrer, kart, tinglyste heftelser, utfakturerte gebyrer og det meste du trenger av informasjon om din eiendom. MinEiendom er en interaktiv portal der du kan kommunisere direkte med kommunen. Ved å bruke portalen er du ikke avhengig av rådhusets åpningstider.

Gjøvik kommune oppfordrer alle innbyggere til å benytte digitale løsninger for å spare miljøet og oppnå en mer effektiv samhandling med kommunen.

Innlogging

For å komme inn på MinEiendom, må du logge deg inn med MinID/BankID.

Lenke til MinEiendom (ekstern lenke)

MinEiendom er plassert under menypunktet SNARVEIER  og TEKNISK OG EIENDOM på forsiden. Etterhvert blir den fjernet fra SNARVEIER, men du vil fortsatt finne den under TEKNISK OG EIENDOM.

MinEiendom

Sist endret: 28.09.2017