Nytt på hjemmesidene våre

Etter noen måneders erfaringer med drift av de nye hjemmesidene våre, er det tid for noen gode forbedringer. De fleste kan ses tydelig her på startsiden. For det første har dette stedet du nå er, fått navnet nyheter, og de siste nyhetene går i loop med et tidsintervall på noen sekunder. Klikker du på dem, stopper de og du kan lese i fred og ro.

Vi har fått 5 nye "knapper", som du ser rett under her, der vi har samlet mye nyttig informasjon. "Aktuelt nå" vil inneholde det meste av det som er tidsbegrenset, så som frister for søknader, høringsfrister etc. "Nyttige linker"  går til viktige forbindelser og samarbeidspartnere. Gjør deg kjent ved å klikke og lese.

I tillegg har vi byttet både navn og innhold på linkene til høyre, under knappen "Varsle om feil". Under linken "Om oss," som da er Gjøvik kommune, vil det etter hvert samles alt som har med kommunen som organisasjon å gjøre. Her vil det komme mer etter hvert som den pågående omorganiseringen blir klar.

Det er også gjort en endring under alle hovedknappene på toppen. Det er blitt en tydelig midtstilt pil med VIS ALT, og tilsvarende SKJUL ALT, under alle hovedknappene.

Vi håper disse endringene vil gjøre det enda lettere for dere som brukere å finne fram til svar på spørsmålene dere har, eller få løst de oppgavene du vil. Vi er åpne for alle forbedringsforslag. Besøk oss også gjerne på Facebook.