Gjøvik kommune

Reservasjon

1. Velg tid
2. Kontaktinfo

Min reservasjon

Bestill time til koronatesting
Dato
16 okt 2020 - 16 okt 2020
Tidspunkt
08.33 - 08.36

Bare personer som bor i eller er på besøk i Gjøvik kommune kan bestille test her.

For å bestille test på nett MÅ du ha norsk fødselsnummer. Det er viktig at du fyller ut et fullstendig fødselsnummer for at vi skal få registrert resultatet i journalen din. Dobbeltsjekk at nummeret er riktig.For å bestille test på nett MÅ du ha norsk fødselsnummer. Det er viktig at du fyller ut et fullstendig fødselsnummer for at vi skal få registrert resultatet i journalen din. Dobbeltsjekk at nummeret er riktig.

Med nærkontakter mener vi de som har hatt fysisk kontakt eller vært mindre enn to meter unna den smittede i mer enn 15 minutter.

Med nærkontakter mener vi de som har hatt fysisk kontakt eller vært mindre enn to meter unna den smittede i mer enn 15 minutter.Har du ikke symptomer? Velg dagens dato.Har du ikke symptomer? Velg dagens dato.

Bekreftelse på e-post

Du vil motta en e-post med en bekreftelse med timereservasjonen din. Grunnet stor pågang vil det ta litt tid før vi sender deg en bekreftelse. Denne kan komme kvelden før eller samme dag som du skal teste deg. Møt opp på tidspunktet du har booket time. Hvis du ikke møter eller avbestiller timen din, blir du belastet med et gebyr.

Vi ber deg om å ikke ringe koronatelefonen for å etterlyse bekreftelsen. 

Felt merket med * må fylles ut
Tilbake til Bestill time til koronatesting