Gjøvik kommune

Aktiviteter 65+ våren 2021

Treningstilbud og sosiale møteplasser i Gjøvik har holdt stengt grunnet covid-19 pandemien. Noen tilbud har åpnet opp igjen, der smittevernhensyn ivaretas. Vi anbefaler at du tar kontakt med kontaktperson som er opplyst under hvert enkelt tilbud for informasjon om hvilke tilbud som er åpne.

Ønsker du å ta en prat med oss i Rådgivningstjenesten 65+?

Ring oss gjerne på 61 14 86 94.

Rådgivningstjenesten 65+

Rådgivningstjenesten 65+

Rådgivningstjenesten 65+ jobber med forebyggende og helsefremmende aktiviteter for seniorer i Gjøvik kommune. Vi ønsker å legge til rette for å opprettholde god helse og inspirere til et aktivt og godt seniorliv.

Veiledning, råd og informasjon

Alle seniorer, pårørende eller samarbeidspartnere er velkomne til å ta kontakt for samtale eller hjemmebesøk. Under finner du noen av temaene vi kan være behjelpelig med.

Lærings- og mestringskurs

Vi tilbyr ulike lærings- og mestringstilbud der målet er å gi kunnskap og støtte for at du selv skal kunne håndtere hverdagen på en god måte. 

Rådgivningstjenesten

Trenings- og aktivitetstilbud for seniorer

Vi har god kjennskap til aktivitetstilbud som finnes for seniorer i kommunen, og hjelper deg gjerne med å finne noe som kan passe akkurat deg. 

Seniormesse "Godt seniorliv"

På grunn av koronasituasjonen er seniormessen utsatt på ubestemt tid.

Annethvert år åpner vi dørene for å vise frem tilbud fra offentlige, private og frivillige aktører for et godt seniorliv i vår region. I tillegg til stands er det også ulike foredrag og aktiviteter gjennom dagen for publikum. Temaer som blir presentert på messen er

  • trening og aktiviteter
  • fritid, kultur og reiser
  • teknologi
  • kost og ernæring
  • bolig og tjenester til hjemmet
  • helse og skjønnhet