Ønsker du å hjelpe flyktninger?

Kommunestyret har gjort et vedtak om at vi skal bosette 150 flyktninger i år. Det er allerede 49 personer som er bosatt og det er forventet at det kommer 60 personer til i løpet av sommeren.  De fleste av disse er fra Ukraina, og er kvinner og barn.

Sist uke inviterte Gjøvik frivilligsentral, Nav Gjøvik og Gjøvik kommune til informasjonsmøte. Målgruppen for møte var frivillige lag, foreninger og organisasjoner i kommunen. Kort oppsummert fra møte: Det vil være behov for aktiviteter for flyktninger i sommer og særlig til høsten.

Vil din organisasjon bidra?

Gjøvik frivilligsentral er koordinator for frivillighet i Gjøvik kommune. De ønsker å få en oversikt over hvilke aktiviteter frivillige lag, foreninger og organisasjoner har i Gjøvik kommune.

Fyll ut skjema under dersom din organisasjon har aktiviteter eller planlegger aktiviteter til flyktninger.

Registering av aktiviteter til flyktninger

Meld deg som velkomstvenn

Gjøvik frivilligsentral søker etter frivillige som ønsker å bli velkomstvenn for flyktninger.

Meld deg som velkomstvenn

Ta kontakt med Gjøvik frivilligsentral