Turer

Hvert år arrangerer vi både små og store turer rundt om i landet, for å gi ungdommene nye venner og opplevelser de sent vil glemme. En sjelden gang arrangerer vi også utvekslingsturer til utlandet. 

Oversikt over kommende turer ser du her.

Mestringsturer

Rundt tre ganger i året arrangerer vi gratis mestringsturer for ungdomsskoleelever i Gjøvik kommune. Dette er turer som gir ungdommene opplevelser for livet, og hvor fokuset ligger på at de skal få kjenne på følelsen av mestring. Enten ungdommene får bryne seg på noe de aldri har gjort før, eller noe de kan litt og ønsker å bli enda bedre på, er mestringsturene våre en trygg arena hvor ungdommene kan tøye egne grenser i samspill med andre. Nye vennskap er også garantert.

Tidligere har disse turene gått til blant annet Jotunheimen og Rondane, hvor vi går fra hytte til hytte. Vi har også vært ute på rafting, downhillsykling, sykkeltur i Tjøme og diverse vinteraktiviteter på Venabygdsfjellet.

Utvekslingsturer

På utvekslingsturene opplever vi andre kulturer, holdninger, og verdier samt får en større innsikt i hvordan verden henger sammen. Disse turene er en gylden mulighet for ungdommer å stifte bekjentskap og engasjement med andre land. Tidligere har våre utvekslingsturer gått til blant annet England, Spania, Russland og Georgia.

Småturer og kos

Vi har også flere mindre turer i løpet av et år, hvor vi griller, kjører gokart, er i trampolinepark, shopping i Oslo eller på skogstur i nærområdet

Bilder fra turene våre