Gjøvik kommune

Meny på omsorgsenterene

Serveringsmeny

Her finner du meny for omsorgssentrene i noen uker fremover. 

Februar - meny
Dag Dato Meny normalkost Meny nøkkelrådskost
Lørdag 1. februar Risgrøt eller gryte Gryte
Søndag 2. februar Salt lam med lys saus og kålrotstappe. Dessert: Rislunsj m/saus Lammesteik, saus, brokkoli, blomkål og gulrot. Bærgrøt.
UKE 6
Mandag 3. februar Skinkegrateng med smør, erter, gulerot og mais. Dessert: Eplegrøt Skinkegrateng, erter, gulrot og mais. Eplegrøt.
Tirsdag 4. februar Stekt sei med rømmesaus, brokkoli og bønneblanding. Spinatsuppe Stekt sei, sjy, gulrot, selleri, kålrot. Spinatsuppe.
Onsdag 5. februar Potetkaker, kantarellsaus, brokkoli og bønneblanding. Dessert: Mandelpudding m/ rød saus Potetkaker, kantarellsaus, brokkoli og bønneblanding. Mandelpudding m/ rød saus til dessert.
Torsdag 6. februar Fiskepudding, hvit saus, gulrot, erter. Tomatsuppe m/ makaroni. Fiskepudding, hvit saus, gulrot og erter. Tomatsuppe m/ makaroni.
Fredag 7. februar Innmatkaker, fløtesaus, kålstuing. Surmelkfromasj m/ appelsinsaus. Lever m/ saus. Kålstuing. Aprikosegrøt.
Lørdag 8. februar Byggrynsgrøt eller brun lapskaus. Brun lapskaus.
Søndag 9. februar Dampet ørret, sandefjorsmør, gulrot. Dessert: Sjokoladepudding m/ vaniljesaus. Dampet ørret, spinatsaus, gulrot. Jordbærkompott.
UKE 7
Mandag 10. februar Reinsdyrkaker, viltsaus, rotmos. Aprikosegrøt. Strimlet oksekjøtt, viltsaus, rotmos. Aprikosegrøt.
Tirsdag 11. februar Pannekaker m/ blåblærsyltetøy. Ertesuppe m/ kjøtt. Omelett m/ skinke, erter, gulrot, mais. Ertesuppe m/ kjøtt.
Onsdag 12. februar Dampet torsk, hollandaise, gulrot. Kremet grønnsakssuppe. Dampet torsk, hvit saus, gulrot. Kremet grønnsakssuppe.
Torsdag 13. februar Stekt flesk m/ duppe, kålrotstappe. Bærgrøt. Svinekjøtt, brun saus, kålrotstappe. Bærgrøt.
Fredag 14. februar Fiskegrateng, smør, gulrot. Fruktsuppe. Fiskegrateng, gulrot. Fruktsuppe.
Lørdag 15. februar Byggrynsgrøt eller fyldig fiskesuppe. Fyldig fiskesuppe.
Søndag 16. februar Biffstroganoff, brokkoli, blomkål, potetmos og gulrot. Dessert: Karamellpudding m/ saus. Biffstroganoff, brokkoli, blomkål, gulrot, potetmos. Karamellpudding m/ saus.
UKE 8
Mandag 17. februar Grove kjøttkaker, brun saus, makaronistuing. Eplegrøt. Grove kjøttkaker, brun saus, gulrot, kålrot, selleri. Eplegrøt.
Tirsdag 18. februar Lett saltet torsk, smør, gulrotstuing. Aspargessuppe. Dampet torsk, hvit saus, gulrot. Aspargessuppe.
Onsdag 19. februar Koteletter, sjy, surkål. Semulepudding m/ rød saus. Koteletter, sjy, surkål. Semulepudding m/ rød saus.
Torsdag 20. februar Stekt fiskepudding, smør, varm rødbetsalat. Sjokoladepudding m/ vaniljesaus. Stekt fiskepudding, hvit saus, varm rødbetesalat. Sjokoladepudding m/ vaniljesaus.
Fredag 21. februar Salt lapskaus. Mandelpudding m/ rød saus. Salt lapskaus. Mandelpudding m/ rød saus.
Lørdag 22. februar Risgrøt eller tomatsuppe m/ kjøttboller. Tomatsuppe m/ kjøttboller.
Søndag 23. februar Skinkesteik, saus, rødkål. Riskrem m/ kirsebærsaus Skinkesteik, saus, rødkål. Riskrem m/ kirsebærsaus.
UKE 9
Mandag 24. februar Spekesild, smør, løk, rødbeter, rotmos. Melkesuppe. Fiskeboller, hvit saus, gulrot, kålrot, selleri. Saftsuppe.
Tirsdag 25. februar Fårefrikasse, gulrot, kålrot, selleri. Vaniljepudding m/ rød saus. Fårefrikasse, gulrot, kålrot, selleri. Vaniljepudding m/ rød saus.
Onsdag 26. februar Karbonader, brun saus m/ løk, ertestuing. Sviskekompott. Karbonader, brun saus m/ løk, ertestuing. Sviskekompott.
Torsdag 27. februar Sei m/ sitronpepper, remulade, poteter, aubergine, paprika, zucchini. Skogskoppsuppe m/ bacon. Sei m/ sitronpepper, remulade, poteter, aubergine, paprika, zucchini. Skogsoppsuppe m/ bacon.
Fredag 28. februar Kjøtt/kålpudding, tomatsaus, blomkål, gulrot, erter. Rødgrøt. Strimlet svinekjøtt, tomatsaus, blomkål, gulrot, erter. Rødgrøt.
Lørdag 29. februar Risgrøt eller salt lapskaus. Salt lapskaus.