Møt våre medarbeidere

Noen av våre ansatte forteller hvordan det er å jobbe i kommunen.

Lønnskonsulent Berit Fjerdingen Aannerud - Klikk for stort bilde

Berit Fjerdingen Aannerud, lønnskonsulent

Jeg jobber på lønnsavdelingen, og startet der i 2013. Arbeidsoppgavene mine er lønn, variabel lønn og reiseregninger. Jobben består selvfølgelig også av å svare på mail og telefoner. Jeg trives veldig godt i jobben min, og vil beskrive meg som den mest fornøyde arbeidstakeren. I tillegg har jeg en veldig god gjeng å jobbe sammen med. 

Kultursjef Anna Thorud Hammer - Klikk for stort bilde

Anna Thorud Hammer, kultursjef

Jeg startet i januar 2019, og har hovedansvaret for bibliotek- og litteraturhuset, kunst- og kulturskolen, kultursenteret og frivilligsentralen. Noen andre arbeidsoppgaver jeg har er å behandle søknader for arrangementer, sette kulturstrategi og bygge opp og vise frem kulturlivet i Gjøvik. Dette er den morsomste jobben jeg har hatt, da jeg er opptatt av Gjøviks historie og vil bidra til at kulturgjøvik settes på kartet.

Elisabeth Rosenvinge, sykepleier

Gjøvik kommune har vært arbeidsplassen min siden 2000, først som student og videre som sykepleier. Jeg har jobbet på Haugtun omsorgssenter, og nå Nordbyen omsorgssenter. Hverdagen min består av pasientkontakt, og administrative gjøremål. Jeg trives veldig godt, siden jeg brenner for demensomsorgen og ønsker å påvirke dette til noe bra. Her har vi et godt fagmiljø, i tillegg til arbeidsmiljø, og det betyr mye. 

Bilde av Tom Reine - Klikk for stort bildeTom Reine, kontorsjef teknisk drift

Jeg startet i Gjøvik kommune i 1989, og er nå kontorsjef for avdelingen teknisk drift. Hovedoppgaven min er kommunale gebyrer, utsendelse av dette og å holde styr på registeret. Jeg er som en «potet», og følgelig brukes til mye annet i jobbsammenheng. Det beste med jobben er kollegene mine. Vi har det veldig morsomt og sosialt på jobb. Det har aldri vært en dag hvor jeg har gruet meg til å gå på jobb.

Bilde av Nina Linnerud - Klikk for stort bilde

Nina Linnerud, arbeidsleder Rådhuskaféen

Som arbeidsleder i Rådhuskaféen har jeg hovedansvaret for å administrere kaféen. Det innebærer innkjøp, planlegging og produksjon. Jeg har jobbet som kokk i Gjøvik kommune i 26 år. Det beste med jobben er at det er masse utfordringer og uforutsigbart.