UKE 40 | | | |
Onsdag | 1. oktober | Kjøttbrød, peppersaus, herregårdsblanding og kokt potet | Oksekjøtt, peppersaus, herregårdsblanding og kokt potet |
Torsdag | 2. oktober | Blomkålgrateng m/skinke, smør, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet | Blomkålgrateng m/skinke, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet |
Fredag | 3. oktober | Seibiff m/løk, rømmesaus, rotgrønnsaker og kokt potet | Seibiff m/løk, rømmesaus NRK, rotgrønnsaker og kokt potet |
Lørdag | 4. oktober | Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Festgryte m/potetmos | Festgryte m/potetmos |
Søndag | 5. oktober | Skinkesteik, saus, surkål og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/rød saus | Skinkesteik, saus, surkål og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/rød saus |
UKE 41 | | | |
Mandag | 6. oktober | Dampet torsk, hollandaisesaus, brokkoli og kokt potet | Dampet torsk, hvit saus, brokkoli og kokt potet |
Tirsdag | 7. oktober | Pannekaker, (blåbærsyltetøy), ertesuppe m/salt kjøtt | Omelett m/skinke, amerikansk grønnsaksblanding, kokt potet og tomatsuppe m/makaroni |
Onsdag | 8. oktober | Stekt flesk m/duppe, kålrotstappe og kokt potet | Strimlet svinekjøtt, brun saus, erter og potetmos |
Torsdag | 9. oktober | Fiskegrateng, smør, gulrot og kokt potet | Fiskegrateng, gulrot og kokt potet |
Fredag | 10. oktober | Stekt kjøttpølse, brun saus, erter og potetmos | Strimlet oksekjøtt, brun saus, erter og potetmos |
Lørdag | 11. oktober | Byggrynsgrøt eller alternativ 2: Grønnsaksuppe | Gelnnsaksuppe |
Søndag | 12. oktober | Dampet ørret, sandefjordsmør, gulrot og kokt potet. Dessert: Tilslørte bondepiker | Dampet ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet. Dessert: Tilslørte bondepiker |
UKE 42 | | | |
Mandag | 13. oktober | Grove kjøttkaker, brun saus, gulrot og kokt potet | Grove kjøttkaker, brun saus, gulrot og kokt potet |
Tirsdag | 14. oktober | Kremet kyllinggryte, amerikansk grønnsaksblanding og kokt ris | Kremet kyllinggryte, amerikansk grønnsaksblanding og kokt ris |
Onsdag | 15. oktober | Bakt torsk, smør, spinatstuing og kokt potet | Bakt torsk, spinatsaus, gulrot og kokt potet |
Torsdag | 16. oktober | Salt lapskaus | Salt lapskaus |
Fredag | 17. oktober | Fiskekaker, brun saus m/løk, beteblanding og kokt potet | Fiskekaker, brun saus m/løk, beteblanding og kokt potet |
Lørdag | 18. oktober | Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Kyllingsuppe | Kyllingsuppe |
Søndag | 19. oktober | Biff Stroganoff, brokkoliblanding og potetmos, Dessert: Mokkafromasj | Biff Stroganoff, brokkoliblanding og potetmos, Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus |
UKE 43 | | | |
Mandag | 20. oktober | Fiskegryte m/grønnsaker, erter og kokt potet | Fiskegryte m/grønnsaker, erter og kokt potet |
Tirsdag | 21. oktober | Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet | Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet |
Onsdag | 22. oktober | Lasagne, gulrot julienne | Lasagne, gulrot julienne |
Torsdag | 23. oktober | Dampet fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet | Dampet torsk, hvit saus, gulrot og kokt potet |
Fredag | 24. oktober | Fårikål og kokt potet | Fårikål og kokt potet |
Lørdag | 25. oktober | Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Tomatsuppe m/kjøttboller | Tomatsuppe m/kjøttboller |
Søndag | 26. oktober | Fersk oksekjøtt, sur/søt løksaus, rotgrønnsaker og kokt potet. Fersk suppe | Fersk oksekjøtt, sur/søt løksaus, rotgrønnsaker og kokt potet. Fersk suppe |
UKE 44 | | | |
Mandag | 27. oktober | Medisterkaker, brun saus, rødkål og kokt potet | Karbonader, brun saus, rødkål og kokt potet |
Tirsdag | 28. oktober | Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, gulrot og sellerimos | Stekt sei m/sitronpepper, hvitsaus m/gressløk, gulrot og sellerimos |
Onsdag | 29. oktober | Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet | Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet |
Torsdag | 30. oktober | Pasta m/kjøttsaus | Pasta m/kjøttsaus |
Fredag | 31. oktober | Fiskeboller, hvit saus, gulrot og kokt potet | Fiskeboller, hvit saus, gulrot og kokt potet |