UKE 31
|
|
|
|
Fredag
|
1. august
|
Gulasj m/kjøttdeig, brokkoliblanding og potetmos
|
Gulasj m/kjøttdeig, brokkoliblanding og potetmos
|
Lørdag
|
2. august
|
Rømmegrøt eller alternativ 2: Kremet grønnsaksuppe
|
Kremet grønnsaksuppe
|
Søndag
|
3. august
|
Dampet ørret, sandefjordsmør, gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/rød saus
|
Dampet ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/rød saus
|
UKE 32
|
|
|
|
Mandag
|
4. august
|
Karbonader, brun saus, sommerkål og kokt potet
|
Karbonader, brun saus, sommerkål og kokt potet
|
Tirsdag
|
5. august
|
Pølsegryte og potetmos
|
Pølsegryte og potetmos
|
Onsdag
|
6. august
|
Fiskegrateng, smør, gulrot og kokt potet
|
Fiskegrateng, gulrot og kokt potet
|
Torsdag
|
7. august
|
Kyllingsnadder, kyllingsaus, brokkoliblanding og kokt potet
|
Kyllingsnadder, kyllingsaus, brokkoliblanding og kokt potet
|
Fredag
|
8. august
|
Dampet torsk, hollandaisesaus, gulrot og kokt potet
|
Dampet torsk, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Lørdag
|
9. august
|
Byggrynsgrøt eller alernativ 2: Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Søndag
|
10. august
|
Urtemarinert svinekam, eplesaus, blomkålblanding og kokt potet. Dessert: Mokkafromasj
|
Urtemarinert svinekam, eplesaus, blomkålblanding og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
UKE 33
|
|
|
|
Mandag
|
11. august
|
Medisterkaker, brun saus, gulrot og kokt potet
|
Karbonader, brun saus, gulrot og kokt potet
|
Tirsdag
|
12. august
|
Stekt fiskepudding, smør, varm rødbetesalat og kokt potet
|
Stekt fiskepudding, hvit saus, varm rødbetesalat og kokt potet
|
Onsdag
|
13. august
|
Stekt kjøttpølse, brun saus, erter og potetmos
|
Kjøttpølse, brun saus, erter og kokt potet
|
Torsdag
|
14. august
|
Dampet torsk, smør, spinatstuing, gulrot og kokt potet
|
Dampet torsk. spinatsaus, gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
15. august
|
Salt lapskaus
|
Brun lapskaus
|
Lørdag
|
16. august
|
Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Gulasj m/kjøttdeig
|
Gulasj m/kjøttdeig
|
Søndag
|
17. august
|
Kyllingfilet, paprikasaus, brokkoliblanding og kokt potet. Dessert: Karamellpudding m/karamellsaus
|
Kyllingfilet, paprikasaus, brokkoliblanding og kokt potet. Dessert: Karamellpudding
|
UKE 34
|
|
|
|
Mandag
|
18. august
|
Pasta m/kjøttsaus
|
Pasta m/kjøttsaus
|
Tirsdag
|
19. august
|
Lettsaltet torsk, smør, gulrotstuing og kokt potet
|
Dampet torsk, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Onsdag
|
20. august
|
Grove kjøttkaker, brun saus, gulrot/erter og kokt potet
|
Grove kjøttkaker, brun saus, gulrot/erter og kokt potet
|
Torsdag
|
21. august
|
Fiskegryte m/grønnsaker, erter og kokt potet
|
Fiskegryte m/grønnsaker, erter og kokt potet
|
Fredag
|
22. august
|
Kjøtt/kålpudding, tomatsaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Kjøtt/kålpudding, tomatsaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Lørdag
|
23. august
|
Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Søndag
|
24. august
|
Skinkesteik, saus, surkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
Skinkesteik, saus, surkål og kokt potet. Dessert: gele m/vaniljesaus
|
UKE 35
|
|
|
|
Mandag
|
25. august
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, gulrot og sellerimos
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, gulrot og sellerimos
|
Tirsdag
|
26. august
|
Kyllinggryte sweet & sour, amerikansk grønnsaksblanding og potetmos
|
Kyllinggryte sweet & sour, amerikansk grønnsaksblanding og potetmos
|
Onsdag
|
27. august
|
Kyllingkarbonader, kylling/kalkunsaus, blomkålblanding og kokt potet
|
Kyllingkarbonader, kylling/kalkunsaus, blomkålblanding og kokt potet
|
Torsdag
|
28. august
|
Pannekaker (blåbærsyltetøy), tomatsuppe m/makaroni
|
Omelett m/skinke, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet. Tomatsuppe m/makaroni
|
Fredag
|
29. august
|
Medisterkaker, brun saus, kålstuing og kokt potet
|
Karbonader, brun saus, kålstuing og kokt potet
|
Lørdag
|
30. august
|
Byggrynsgrøt eller alternativ 2: Kremet grønnsaksuppe
|
Kremet grønnsaksuppe
|
Søndag
|
31. august
|
Syltet ørret, rømmesaus, agurksalat og kokt potet. Dessert: Bakte epler m/vaniljesaus
|
Syltet ørret, lett-rømmesaus, agurksalat og kokt potet. Dessert: Bakte epler m/vaniljesaus
|