UKE 9
|
|
|
|
Fredag
|
1. mars
|
Kjøttbrød, peppersaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Strimlet oksekjøtt, peppersaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Lørdag
|
2. mars
|
Smørgrøt eller tomatsuppe m/kjøttboller
|
Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Søndag
|
3. mars
|
Salt lam, lys saus, kålrotstappe og kokt potet. Dessert: Mokkafromasj m/vaniljesaus
|
Lammesteik, saus, viltblanding og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
UKE 10
|
|
|
|
Mandag
|
4. mars
|
Blomkålgrateng m/skinke, smør, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet
|
Blomkålgrateng m/skinke, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet
|
Tirsdag
|
5. mars
|
Stekt sei, rømmesaus, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Stekt sei, sjy til fisk, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Onsdag
|
6. mars
|
Kyllingsnadder, kantarellsaus, brokkoli og stekte poteter
|
Kyllingsnadder, soppsaus, brokkoli og stekte poteter
|
Torsdag
|
7. mars
|
Dampet fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Dampet fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
8. mars
|
Innmatkaker, fløtesaus, kålstuing og kokt potet
|
Strimlet svinekjøtt, brun saus, blomkål og kokt potet
|
Lørdag
|
9. mars
|
Risengrynsgrøt eller blomkålsuppe
|
Blomkålsuppe
|
Søndag
|
10. mars
|
Biff Stroganoff, brokkoliblanding og potetmos. Dessert: Karamellpudding m/karamellsaus
|
Biff Stroganoff, brokkoliblanding og potetmos. Dessert: Karamellpudding
|
UKE 11
|
|
|
|
Mandag
|
11. mars
|
Stekt fiskepudding, smør, varm rødbetesalat og kokt potet
|
Stekt fiskepudding, hvit saus, varm rødbetesalat og kokt potet
|
Tirsdag
|
12. mars
|
Kjøttpudding, tomatsaus, blomkålblanding og kokt potet
|
Strimlet svinekjøtt, tomatsaus, blomkålblanding og kokt potet
|
Onsdag
|
13. mars
|
Dampet torsk, hollandiasesaus, brokkoli og kokt potet
|
Dampet torsk, hollandiasesaus, brokkoli og kokt potet
|
Torsdag
|
14. mars
|
Stekt flesk m/suppe, kålrotstappe og kokt potet
|
Strimlet svinekjøtt. lys saus m/urter, kålrotstappe og kokt potet
|
Fredag
|
15. mars
|
Reinsdyrkarbonader, viltsaus, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Reinsdyrkarbonader, viltsaus, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Lørdag
|
16. mars
|
Byggrynsgrøt eller gulrotsuppe
|
Gulrotsuppe
|
Søndag
|
17. mars
|
Dampet ørret, Sandefjordsmør, gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding, jordbærsaus
|
Dampet ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding, jordbærsaus
|
UKE 12
|
|
|
|
Mandag
|
18. mars
|
Kalkunboller, kylling/kalkunsaus, blomkål og kokt potet
|
Strimlet kyllingkjøtt, brun saus, blomkål og kokt potet
|
Tirsdag
|
19. mars
|
Dampet torsk, spinatsaus, gulrot og kokt potet
|
Dampet torsk, spinatsaus, gulrot og kokt potet
|
Onsdag
|
20. mars
|
Grove kjøttkaker, brun saus, kålstuing og kokt potet
|
Grove kjøttkaker, brun saus, brokkoli og kokt potet
|
Torsdag
|
21. mars
|
Fiskegrateng, smør, gulrot og kokt potet
|
Fiskegrateng, smør, gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
22. mars
|
Salt lapskaus
|
Salt lapskaus
|
Lørdag
|
23. mars
|
Risengrynsgrøt eller tomatsuppe m/kjøttboller
|
Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Palmesøndag
|
24. mars
|
Ribbe, medisterkaker, julesaus, surkål og kot potet. Dessert: Riskrem m/kirsebærsaus
|
Biffsnadder, bearnaisesaus, erter og kokt potet. Dessert: Tilslørte bondepiker
|
UKE 13
|
|
|
|
Mandag
|
25. mars
|
Dampet torsk, hvit saus m/dill og gulrot, brokkoli og kokt potet
|
Dampet torsk, hvit saus m/dill og gulrot, brokkoli og kokt potet
|
Tirsdag
|
26. mars
|
Stekt kjøttpølse, brun saus, erter og kokt potet
|
Kyllingkarbonader, brun saus, blomkålblanding og kokt potet
|
Onsdag
|
27. mars
|
Rømmegrøt eller blomkålsuppe
|
Blomkålsuppe
|
Skjærtorsdag
|
28. mars
|
Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/jordbærsaus
|
Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/jordbærsaus
|
Langfredag
|
29. mars
|
Dampet ørret, Sandefjordsmør, gulrot og kokt potet. Dessert: karamellpudding m/karamellsaus
|
Dampet ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet. Dessert: karamellpudding
|
Påskeaften
|
30. mars
|
Festgryte med potetmos. Dessert: Boysenbærkompott m/vaniljesaus
|
Festgryte med potetmos. Dessert: Boysenbærkompott m/vaniljesaus
|
Søndag 1. påskedag
|
31. mars
|
Lammesteik, saus, viltblanding og fløtegratinerte poteter. Dessert: Appelsinfromasj m/appelsinsaus
|
Lammesteik, saus, viltblanding og kokt potet. Dessert: Panna Cotta m/appelsinsaus
|