Friluftshuset i Fredevika

Hvor er friluftshuset?

Friluftshuset ligger ved seilbåthavna i Fredevika, langs Mjøsstranda på Gjøvik. Du kan enten parkere ved Plantasjen eller nedenfor Steinerskolen. Kommer du med tog eller buss, tar det cirka 10 minutter å gå fra sentrum.

Booke badstua eller møterom

Friluftshuset kan bookes av både privatpersoner og bedrifter. Når du skal booke badstuen kan du enten kjøpe en enkeltbillett eller leie hele huset. Når du har booket badstuen vil du vil få tilsendt en kode på din telefon noen minutter før ditt besøk, som vil åpne døra.

Det er viktig å huske på at Friluftshuset drives med stor grad av frivillighet . Det er da viktig at du vasker og rydder etter deg selv, så det blir hyggelig for nestemann som kommer. 

Book Friluftshuset hos DNT Gjøvik og Omegn 

Priser

Alt om booking og priser finner du på DNT Gjøvik og Omegn sin nettside.

Regler om bruk av friluftshuset

Trivselsreglene er laget med tanke på hygiene, trygghet og sikkerhet. Både sjøhester og havfruer som følger reglene er velkomne. Anlegget er ubetjent og baserer seg på 100% selvbetjening. Vi hjelper hverandre og forlater huset og området i bedre stand enn da vi kom.

På DNT Gjøvik og Omegn sin nettside kan du finne reglene som gjelder, og svar på ofte stilte spørsmål.

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål om booking kan du sende en e-post til gjovik@dnt.no. De vil svare på din henvendelse når de har anledning. De har dessverre ikke bemanning til å besvare spørsmål på SMS, telefon eller messenger.