Lei et sykkelskap til din sykkel

Ønsker du å parkere sykkelen din trygt på Gjøvik? Nå kan du parkere sykkelen din i et låsbart sykkelskap på tre ulike lokasjoner på Gjøvik. Vi har ti sykkelskap ved Tranberghallen og åtte sykkelskap utenfor CC.

I løpet av mai kommer det også 22 sykkelskap på skysstasjon.

Slik kommer du i gang

1. Last ned Bikely-appen og registrer deg. For å registrere deg som bruker må du ha et mobilnummer og et godkjent betalingskort.

2. Finn et sykkelskap nær deg. Du kan reservere sykkelskap i kartet i appen. 1 time forhåndsreservering er inkludert i leieperioden.

3. Lås opp døren. Trykk lås opp i appen. Trykk deretter på sykkelikonet på låsen på skapet. Døren er åpen når det lyser konstant. 

4. Parker sykkelen. Døren låses automatisk. Du kan låse opp sykkelskapet så mange ganger du vil i løpet av leieperioden.

5. Avslutt parkering. Husk å trykke avslutt i appen når du henter sykkelen din.

Du finner en beskrivelse av hvordan du leier et sykkelskap på sykkelboksene og i Bikely-appen.

Priser

Priser for leie av sykkelskap
Lokasjon Pris
CC Tre timer gratis og deretter 10 kroner per time.
Tranberghallen Ti timer gratis og deretter 10 kroner per time.
Skysstasjonen Ti timer gratis og deretter 10 kroner per sjette time.

Om sykkelskapene

Sykkelskapene er levert av Bikely, som er et Trondheimsbasert, norsk firma som leverer trygge og låsbare sykkelskap til kommuner og bedrifter. Sykkelskapene kommer i to ulike moduler; en parklet med 10 skap og en pod med fire skap. Gjøvik kommune har gått til innkjøp av totalt 40 sykkelskap som plasseres ut på tre ulike lokasjoner på Gjøvik i løpet av våren 2022.

Gjennom Bikely-appen får du tilgang til sykkelskapene. Sykkelskapene er oppmerket på et kart og du kan se hvor mange skap som er ledig på hver lokasjon. I appen reserverer du et skap og du bruker appen til å låse opp døren. Du har mulighet til å forhåndsreservere et skap 1 time før leien aktiveres.

Ofte stilte spørsmål

Om du har andre spørsmål eller tilbakemeldinger om sykkelskapene, så kan du kontakte Bikely på info@Bikely.no.