| UKE 49 | | | |
| Mandag | 1. desember | Fiskegryte m/grønnsaker, erter og kokt potet | Fiskegryte m/grønnsaker, erter og kokt potet |
| Tirsdag | 2. desember | Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet | Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet |
| Onsdag | 3. desember | Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet | Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet |
| Torsdag | 4. desember | Pannekaker, blåbærsyltetøy, tomatsuppe m/kjøttboller | Omelett, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet. Tomatsuppe |
| Fredag | 5. desember | Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, gulrot og kokt potet | Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, gulrot og kokt potet |
| Lørdag | 6. desember | Risngrynsgrøt eller alternativ 2: fydig fiskesuppe | Fyldig fiskesuppe |
| 2. søndag i advent | 7. desember | Bankekjøtt, herregårdsblanding og kokt potet. Dessert: Panna Cotta m/tropisk frukt | Bankekjøtt, herregårdsblanding og kokt potet. Dessert: Panna Cotta m/tropisk frukt |
| UKE 50 | | | |
| Mandag | 8. desember | Kalkunkjøttboller, kylling/kalkunsaus, blomkålblanding og kokt potet | Kalkunkjøttboller, kylling/kalkunsaus, blomkålblanding og kokt potet |
| Tirsdag | 9. desember | Dampet torsk, smør, spinatstuing og kokt potet | Dampet torsk, spinatsaus og kokt potet |
| Onsdag | 10. desember | Stekt kjøttpølse, brun saus, makaronistuingog kokt potet | Strimlet kyllingkjøtt, brun saus, herregårdsblanding og kokt potet |
| Torsdag | 11. desember | Kremet kyllinggryte, amerikansk grønnsaksblanding og potetmos | Kremet kyllinggryte, amerikansk grønnsaksblanding og potetmos |
| Fredag | 12. desember | Lutefisk, ribbefett, ertestuing, bacon og kokt potet | Lutefisk, sennepssaus, ertestuing og kokt potet |
| Lørdag | 13. desember | Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Kremet grønnsaksuppe | Kremet grønnsaksuppe |
| 3. søndag i advent | 14. desember | Røkt svinekam, brun saus, rotstuing og kokt potet. Dessert: Tilslørte bondepiker | Skinkestek, brun saus, rødkål og kokt potet. Dessert: Cappuccino pannacotta NRK |
| UKE 51 | | | |
| Mandag | 15. desember | Fiskekaker, brun saus, rotstuing og kokt potet | Fiskekaker, brun saus, rotgrønnsaker og kokt potet |
| Onsdag | 16. desember | Brun lapskaus | Brun lapskaus |
| Tirsdag | 17 desember | Stekt ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet | Stekt ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet |
| Torsdag | 18. desember | Kylling i karriform, erter og kokt ris | Kylling i form, erter og kokt ris |
| Fredag | 19. desember | Kjøttbrød, peppersaus, herregårdsblanding og kokt potet | karbonader, peppersaus, herregårdsblanding og kokt potet |
| Lørdag | 20. desember | Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Tomatsuppe m/kjøttboller | Toamtsuppe m/kjøttboller |
| 4. søndag i advent | 21. desember | Skinkestek, brun saus, surkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus | Skinkestek, saus, surkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus |
| UKE 52 | | | |
| Mandag | 22. desember | Blomkålgrateng m/skinke, smør, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet | Blomkålgrateng m/skinke, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet |
| Tirsdag lille julaften | 23. desember | Pølsegryte og potetmos. Dessert: Mandelpudding m/rødsaus | Pølsegryte og potetmos. Dessert: Mandelpudding m/rødsaus |
| Onsdag julaften | 24. desember | Ribbe, medisterkaker, julepølse, saus. Hjemmelaget surkål, kokt potet og tyttebær. Dessert: Multekrem | Ribbe, julesaus, surkål, kokt potet og tyttebær. Dessert: Multekrem |
| Torsdag 1. juledag | 25. desember | Bakt torsk, bacon og soyasmør, ertepurè og kokt potet. Dessert: Karamellpudding m/karamellsaus | Bakt torsk, hvit saus, ertepurè og kokt potet. Dessert: Karamellpudding |
| Fredag 2. juledag | 26. desember | Kalvesteik, saus, brokkoliblanding og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus | Kalvesteik, saus, brokkoliblanding og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus |
| Lørdag | 27. desember | Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Brun lapskaus | Brun lapskaus |
| Søndag | 28. desember | Elgkarbonader, viltsaus, viltblanding og kokt potet. Dessert: Panna Cotta m/bærsaus | Elgkarbonader, viltsaus, viltblanding og kokt potet. Dessert: Panna Cotta m/bærsaus |
| UKE 1 2026 | | | |
| Mandag | 29. desember | Fiskekaker, smør, rotstuing og kokt potet. Survelling | Fiskekarbonader, brun saus, rotgrønnsaker og kokt potet. Purreløksuppe |
| Tirsdag | 30. desember | Brun lapskaus. Dessert: Vaniljepudding m/rødsaus | Brun lapskaus. Dessert: Vaniljepudding m/rødsaus |
| Onsdag Nyttårsaften | 31. desember | Kalkun, saus, hjemmelaget rødkål og kokt potet. Dessert: Riskrem m/kirsebærsaus | Kalkun, saus, rødkål og kokt potet. Dessert: Riskrem m/kirsebærsaus |