UKE 14
|
|
|
|
2. påskedag
|
1. april
|
Kalkun, saus, rødkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
Kalkun, saus, rødkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
Tirsdag
|
2. april
|
Stekt sei, rømmesaus, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Stekt sei, sjy, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Onsdag
|
3. april
|
Biff Lindstrøm, fløtesaus, brokkoliblanding og kokt potet
|
Biff Lindstrøm, brun saus, brokkoliblanding og kokt potet
|
Torsdag
|
4. april
|
Dampet fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Dampet fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
5. april
|
Gulasj m/kjøttdeig, brokkoli og potetmos
|
Gulasj m/kjøttdeig, brokkoli og potetmos
|
Lørdag
|
6. april
|
Risengrynsgrøt eller kremet grønnsaksuppe
|
Kremet grønnsaksuppe
|
Søndag
|
7. april
|
Dampet ørret, Sandefjordsmør, gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding og rød saus
|
Dampet ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding og rød saus
|
UKE 15
|
|
|
|
Mandag
|
8. april
|
Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet
|
Karbonader, brun saus m/løk, erter og kokt potet
|
Tirsdag
|
9. april
|
Pølsegryte og potetmos
|
Pølsegryte og potetmos
|
Onsdag
|
10. april
|
Fiskegrateng, smør, gulrot og kokt potet
|
Fiskegrateng, gulrot og kokt potet
|
Torsdag
|
11. april
|
Kyllingsnadder, kantarellsaus, brokkoli og stekte poteter
|
Kyllingsnadder, soppsaus, brokkoli og stekte poteter
|
Fredag
|
12. april
|
Dampet torsk, hollandaisesaus, gulrot og kokt potet
|
Dampet torsk, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Lørdag
|
13. april
|
Byggrynsgrøt eller tomatsuppe m/kjøttboller
|
Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Søndag
|
14. april
|
Svinenakke, kantarellsaus, blomkål/brokkoli og kokt potet. Dessert: Mokkafromasj m/vaniljesaus
|
Svinenakke, soppsaus, blomkål/brokkoli og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
UKE 16
|
|
|
|
Mandag
|
15. april
|
Medisterkaker, brun saus, surkål og kokt potet
|
Karbonader, brun saus, blomkål/brokkoli og kokt potet
|
Tirsdag
|
16. april
|
Dampet torsk, smør, spinatstuing og kokt potet
|
Dampet torsk, spinatsaus, gulrot og kokt potet
|
Onsdag
|
17. april
|
Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Torsdag
|
18. april
|
Stekt fiskepudding, smør, gulrot/ertestuing og kokt potet
|
Stekt fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
19. april
|
Salt lapskaus
|
Salt lapskaus
|
Lørdag
|
20. april
|
Risengrynsgrøt eler fyldig fiskesuppe
|
Fyldig fiskesuppe
|
Søndag
|
21. april
|
Kyllingfilet, paprikasaus, blomkålblanding og ris. Dessert: Karamellpudding m/ karamellsaus
|
Kyllingfilet, paprikasaus, blomkålblanding og ris. Dessert: Karamellpudding
|
UKE 17
|
|
|
|
Mandag
|
22. april
|
Pasta m/kjøttsaus
|
Pasta m/kjøttsaus
|
Tirsdag
|
23. april
|
Fiskekaker, brun saus m/løk, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Fiskekaker, brun saus m/løk, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Onsdag
|
24. april
|
Grove kjøttkaker, brun saus, erter/gulrotstuing og kokt potet
|
Grove kjøttkaker, brun saus, erter/gulrotstuing og kokt potet
|
Torsdag
|
25. april
|
Fiskegryte m/grønnsaker og kokt potet
|
Fiskegryte m/grønnsaker og kokt potet
|
Fredag
|
26. april
|
Kjøtt/kålpudding, tomatsaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Kjøtt/kålpudding, tomatsaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Lørdag
|
27. april
|
Risengrynsgrøt eller tomatsuppe m/kjøttboller
|
Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Søndag
|
28. april
|
Biffsnadder, bearnaisesaus, erter og stekte poteter. Dessert: Bakte epler og vaniljesaus
|
Biffsnadder, bearnaisesaus, erter og stekte poteter. Dessert: Bakte epler og vaniljesaus
|
UKE 18
|
|
|
|
Mandag
|
29. april
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, brokkoli/gulrot og sellerimos
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, brokkoli/gulrot og sellerimos
|
Tirsdag
|
30. april
|
Kremet kyllinggryte, amerikansk grønnsaksblanding og potetmos
|
Kremet kyllinggryte, amerikansk grønnsaksblanding og potetmos
|