Åpning av nye lokaler for tilrettelagte kunsttilbud

Hurra! I dag åpnet tilrettelagte kunsttilbud sine splitter nye lokaler på Telegrafen! Etter 22 år har nå tilbudet flyttet inn sammen med resten av Gjøvik kunst- og kulturskole.

Det betyr at all kulturskolevirksomhet i kommunen er samlet under ett og samme tak – med unntak av Korpus, som fortsatt har behov for litt større lokaler.

Stolt rektor

En stolt rektor Helge Øye holdt ikke tilbake skryten da han fortalte om hvor imponert han var over hva lærerne Helga Feste Hunter og Anna Österberg hadde fått til med de nye lokalene. Han gleder seg til å kunne utvikle tilbudet enda mer i tiden fremover.

Fagleder Ola Narten Svendsen, lærer Anna Österberg, lærer Helga Feste Hunter og rektor Helge Øye - Klikk for stort bildeFra venstre: Fagleder Ola Narten Svendsen, lærer Anna Österberg, lærer Helga Feste Hunter og rektor Helge Øye.

 

Deltakere med lang fartstid

Også deltakerne gledet seg over de nye lokalene. Helga Margrete Frydenlund har vært en flittig bruker av tilbudet i flere år og gleder seg over å ha noe å se frem til i hverdagen, i tillegg til å bli inspirert til å drive med kunst, også utenfor kunst- og kulturskolen.

Stein Jøraasen, Henrik Jostad og Marie Heilmann Modalsli er noen av de med lengst fartstid i det tilrettelagte kunsttilbudet. De er alle tre storfornøyd med de nye lokalene og gleder seg til å skape enda mer kunst fremover.

Stein, Henrik og Marie er noen av de med lengst fartstid i det tilrettelagte kunsttilbudet.  - Klikk for stort bildeFra venstre: Deltakerne Stein Jøraasen, Henrik Jostad og Marie Heilmann Modalsli. Pål Anders, Kristine, Martin og Helga Margrete - Klikk for stort bildeFra venstre: Deltakerne Pål Anders Danielsen, Kristine Melby, Martin Holter Granli og Helga Margrete Frydenlund.

 

Les mer om skolen

Du kan se alle tilbudene til Gjøvik kunst- og kulturskole på deres nettsider.