Planlegger ny festival på Gjøvik i oktober

Er du artist, komponist, arrangør eller produsent som kommer fra eller har base i Innlandet? Vi ønsker ditt bidrag til Innpulsfestivalen.

Innpuls, som er festivalens navn, er i regi av Musikk i Innlandet Innlandet.

Kunstnerisk leder for Innpuls Solbjørg Tveiten gleder seg til å samle bransjen i Innlandet på Gjøvik 28.-30. oktober. 

- Etter lang tid med pandemi blir det godt å samles. Få har lidd mer enn kulturbransjen og jeg håper at Innpuls vil gi påfyll, energi og fellesskapsfølelse. Musikk i Innlandet skal jobbe for at publikum og arrangører skal se hva vi har i vår region, sier hun.

Et møtepunkt for bransjen og publikum

Innpuls blir et møtepunkt for å vise noe av det som jobbes med i Innlandets musikkbransje. Det kan være nye samarbeid, ny musikk, men også prosjekter som har levd lenge.

- Vi brenner for mangfoldet av profesjonelle musikere, og vil jobbe for at nasjonale og internasjonale aktører også skal se og høre mer fra innlandet fremover. Ambisjonen er at Innpuls blir en årlig møteplass for musikkbransjen i Innlandet., sier Tveiten.  

Grafisk profil og festivalens nettside er på plass. Arbeidet med Musikk i Innlandets strategi er godt i gang, og nå altså bransjetreffet Innpuls.

Fått til mye på kort tid

- Det er gledelig at vi på så kort tid er klare for å skape og utvikle flere musikkopplevelser sammen med Innlandets mange musikere, sier styreleder i Musikk i Innlandet Randi Eek Thorsen.

Vis din interesse ved å melde deg på via følgende lenke: www.innpuls.no

Under festivalen blir det faglig påfyll og Innput; Møt bransjefolk, delta på seminarer, bli med på paneldebatt og få rådgivning fra aktuelle bransjeorganisasjoner.

Musikk i innlandet (MII) skal skape, støtte og ytre. De skal være en kraft som løfter de ulike profesjonelle miljøer og utøvere i alle sjangre i musikkindustrien i innlandet. Et mål er å ta pulsen på bransjen og vil aktivt jobbe med å synliggjøre musikerne. MII skal produsere og programmere kunstneriske opplevelser og skal legge til rette for kompetanseutvikling samt gå inn med ressurser for å videreutvikle utvalgte prosjekter.