UKE 40
|
|
|
|
Onsdag
|
1. oktober
|
Kjøttbrød, peppersaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Oksekjøtt, peppersaus, herregårdsblanding og kokt potet
|
Torsdag
|
2. oktober
|
Blomkålgrateng m/skinke, smør, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet
|
Blomkålgrateng m/skinke, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet
|
Fredag
|
3. oktober
|
Seibiff m/løk, rømmesaus, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Seibiff m/løk, rømmesaus NRK, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Lørdag
|
4. oktober
|
Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Festgryte m/potetmos
|
Festgryte m/potetmos
|
Søndag
|
5. oktober
|
Skinkesteik, saus, surkål og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/rød saus
|
Skinkesteik, saus, surkål og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/rød saus
|
UKE 41
|
|
|
|
Mandag
|
6. oktober
|
Dampet torsk, hollandaisesaus, brokkoli og kokt potet
|
Dampet torsk, hvit saus, brokkoli og kokt potet
|
Tirsdag
|
7. oktober
|
Pannekaker, (blåbærsyltetøy), ertesuppe m/salt kjøtt
|
Omelett m/skinke, amerikansk grønnsaksblanding, kokt potet og tomatsuppe m/makaroni
|
Onsdag
|
8. oktober
|
Stekt flesk m/duppe, kålrotstappe og kokt potet
|
Strimlet svinekjøtt, brun saus, erter og potetmos
|
Torsdag
|
9. oktober
|
Fiskegrateng, smør, gulrot og kokt potet
|
Fiskegrateng, gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
10. oktober
|
Stekt kjøttpølse, brun saus, erter og potetmos
|
Strimlet oksekjøtt, brun saus, erter og potetmos
|
Lørdag
|
11. oktober
|
Byggrynsgrøt eller alternativ 2: Grønnsaksuppe
|
Gelnnsaksuppe
|
Søndag
|
12. oktober
|
Dampet ørret, sandefjordsmør, gulrot og kokt potet. Dessert: Tilslørte bondepiker
|
Dampet ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet. Dessert: Tilslørte bondepiker
|
UKE 42
|
|
|
|
Mandag
|
13. oktober
|
Grove kjøttkaker, brun saus, gulrot og kokt potet
|
Grove kjøttkaker, brun saus, gulrot og kokt potet
|
Tirsdag
|
14. oktober
|
Kremet kyllinggryte, amerikansk grønnsaksblanding og kokt ris
|
Kremet kyllinggryte, amerikansk grønnsaksblanding og kokt ris
|
Onsdag
|
15. oktober
|
Bakt torsk, smør, spinatstuing og kokt potet
|
Bakt torsk, spinatsaus, gulrot og kokt potet
|
Torsdag
|
16. oktober
|
Salt lapskaus
|
Salt lapskaus
|
Fredag
|
17. oktober
|
Fiskekaker, brun saus m/løk, beteblanding og kokt potet
|
Fiskekaker, brun saus m/løk, beteblanding og kokt potet
|
Lørdag
|
18. oktober
|
Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Kyllingsuppe
|
Kyllingsuppe
|
Søndag
|
19. oktober
|
Biff Stroganoff, brokkoliblanding og potetmos, Dessert: Mokkafromasj
|
Biff Stroganoff, brokkoliblanding og potetmos, Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
UKE 43
|
|
|
|
Mandag
|
20. oktober
|
Fiskegryte m/grønnsaker, erter og kokt potet
|
Fiskegryte m/grønnsaker, erter og kokt potet
|
Tirsdag
|
21. oktober
|
Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet
|
Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet
|
Onsdag
|
22. oktober
|
Lasagne, gulrot julienne
|
Lasagne, gulrot julienne
|
Torsdag
|
23. oktober
|
Dampet fiskepudding, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Dampet torsk, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
24. oktober
|
Fårikål og kokt potet
|
Fårikål og kokt potet
|
Lørdag
|
25. oktober
|
Risengrynsgrøt eller alternativ 2: Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Søndag
|
26. oktober
|
Fersk oksekjøtt, sur/søt løksaus, rotgrønnsaker og kokt potet. Fersk suppe
|
Fersk oksekjøtt, sur/søt løksaus, rotgrønnsaker og kokt potet. Fersk suppe
|
UKE 44
|
|
|
|
Mandag
|
27. oktober
|
Medisterkaker, brun saus, rødkål og kokt potet
|
Karbonader, brun saus, rødkål og kokt potet
|
Tirsdag
|
28. oktober
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, gulrot og sellerimos
|
Stekt sei m/sitronpepper, hvitsaus m/gressløk, gulrot og sellerimos
|
Onsdag
|
29. oktober
|
Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Hønsefrikasse, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Torsdag
|
30. oktober
|
Pasta m/kjøttsaus
|
Pasta m/kjøttsaus
|
Fredag
|
31. oktober
|
Fiskeboller, hvit saus, gulrot og kokt potet
|
Fiskeboller, hvit saus, gulrot og kokt potet
|