Området er trygt å ferdes i, både for gående, syklende, kjørende og handlende. Konklusjonen er imidlertid at området ikke kan bygges ut uten omfattende tiltak.

Askim Utvikling AS og Gjøvik kommune inviterer til åpent møte om arbeidet med ny reguleringsplan for Askimfeltet.

Gjøvik stopper epost med vedlegg.

Gjøvik kommune har valgt midlertidig å stoppe all e-post med vedlegg av typen Excel, Word og Powerpoint.

Om det blir Gjøvikgalla i år er fortsatt usikkert, men det som er sikkert er at prisene og stipendene våre uansett skal deles ut. For å finne de beste kandidatene trenger vi deres hjelp. Har du en god kandidat til en av prisene?

Frist for å foreslå og søke er 12. september.

Bondelia Utvikling AS og Gjøvik kommune inviterer til åpent møte om forslaget til ny reguleringsplan for Bondelia hage.

10 lærere og 15 elever fra sjette trinn ved Kopperud skole ble i dag, 26. august, sendt hjem i karantene etter at en person som har vært på skolen fikk påvist Covid 19.

Du kan søke om støtte til bygging og rehabilitering av idrett- og nærmiljøanlegg hos Kulturdepartementet. Spillemidler til idretts- og nærmiljøanlegg er overskudd fra Norsk Tipping AS.

Frist for å foreslå et prosjekt er 15. september.

Vi har kjøpt inn to elektriske lastesykler som er finansiert gjennom et klimasatsprosjekt. Målet med prosjektet er å tilby innbyggere, forretninger og etater et miljøvennlig og alternativt transport til bilen.

Dette vil gjøre Gjøvik til en hyggeligere og renere by!

Mange har tenkt tanken på å bli fosterhjem, men synes ikke de vet nok om hva det innebærer.

Onsdag 26. august kl. 18.00 arrangerer Fosterhjemstjenesten informasjonsmøte på Quality Hotel Strand.

Forslag til ny lokal forskrift om skolekretser Gjøvik kommune er ut på høring. Som følge av vedtak om en felles barneskole for Biristrand skole og Skrinnhagen skole, vil kretsgrensa mellom dagens Biristrand skole og Skrinnhagen skole falle bort, slik at barneskoleelever i de to kretsene vil høre til en og samme barneskolekrets i fremtiden.

Høringsfrist 16.oktober.2020