Sykepleier vaksinerer med koronavaksine

De første i aldersgruppa 12-15 år får koronavaksine fredag 17. september. Konfirmanter kan få tilbud enda tidligere.

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Nytt byggefelt Øverbylia.

Sprengingsarbeidet på det nye boligområdet i Øverbylia (Åskollvegen) ovenfor Hunn kirke fortsetter.

Utsiktbilde av Gjøvik

Gjøvik kommune har blitt tildelt 5.201.000 til fordeling til lokalt næringsliv. Målet med ordningen er å avhjelpe situasjonen for lokale virksomheter.

Søknadsfristen var den 15. september 2021.

Dette gjelder også alle som blir 16 år i løpet av året.

Person klapper en hest i solnedgangen

Vil du ha litt inspirasjon i hverdagen? Kunne du tenkt deg litt aktivitet, frisk luft og en prat over en kaffekopp?

Dagene fylles med aktiviteter på gården som du garantert vil like. Kom også gjerne med innspill til hva du ønsker!

Gjennom sitt arbeid med å utvikle og styrke støttekontakttjenesten og kultur- og fritidsdeltakelse både lokalt, regionalt og nasjonalt, er hun i år én av ti i landet som får den høythengende prisen.

Vi har god tilgang på vaksiner fremover, og vil fremskynde dose 2 for mange innbyggere. Vi forventer at alle innbyggere over 18 år vil bli fullvaksinert innen midten av september.

Mange kan slite med å få kabalen til å gå opp i en travel hverdag. Sammen med Innlandstrafikk prøver vi derfor ut en ny runde med busstilbudet der barn som bor i Sørbyen kan benytte seg av minibuss til og fra trening på Vind Idrettspark.

Vet du hva du vil stemme ved stortings- og sametingsvalget 2021? Allerede nå kan du avgi din stemme på Gjøvik rådhus.

Les alt om forhåndsstemming i Gjøvik kommune.