Alle landets videregående skoler og ungdomsskoler går over til rødt nivå.

Elever på ungdomsskolene i Gjøvik kommune vil få mer informasjon mandag 4.januar.

I morgen er det planleggingsdag for alle skolene i Gjøvik kommune.

Gladnyhet til alle skøyteglade innbyggere! Den nye kunstisbanen på Gjøvik stadion er nå åpen og klar til bruk!

Isen er åpen klokken 09:00-21:00 på hverdager og 10:00-18:00 i helger.

I år må julen bli litt annerledes enn det vi er vant til. Ingen av oss ønsker at smittetallene skal øke og at det skal bli nye innstramminger i januar.

Hvem som får jobben med oppgraderingen av Strandgata blir trolig bestemt i slutten av januar. 7. desember ble entreprenøroppdraget lyst ut.

Onsdag 9. desember klokken 09:00-15:30 er det møte i utvalg for samfunnsutvikling.

Møtet avholdes som en videokonferanse. Ønsker du å være tilhører på møtet, kan du delta ved å klikke på lenken under.

Vi inviterer til åpent digitalt møte om fornyelse av gatebruksplanen, onsdag 9. desember klokken 18:00 - 19:30.

Rundt 2000 husstander i Gjøvik har egen vannmåler. 30. november vil alle med vannmåler få en SMS de må svare på innen 6. desember.

På SMS-en skal du kun skrive inn tallet som står på vannmåleren. Ikke les av tall etter komma-tegnet eller tallene på rød bakgrunn.

Det er et samarbeid med kommunene Gjøvik og Ringsaker. Nettmøtet holdes tirsdag 1. desember klokken 19.00-21.00.

Levende lys, peiskos, matlaging og mer bruk av elektrisk utstyr utgjør en ekstra risiko i juletiden. Gjør det derfor til en huskeregel å teste røykvarslerne og bytte batteri ved behov på Røykvarslerdagen 1. desember.