I hele juli blir det pop-up fotoutstilling på Kauffeldts plass. Kunne du ha tenkt å fått ditt bilde utstilt? Bli med på vår fotokonkurranse!

Oppland Arbeiderblad, Byen vår Gjøvik og Gjøvik kommune inviterer alle innbyggere til å bli med i konkurransen.

Fra mandag 8. juni startet arbeidet med med sleping av vannrøret fra Mengshoel til Redalen. Senking mellom Sveastreanda Camping og Dalsjordet er planlagt tirsdag 9. juni

Gjøvik er stolte av å få vertskapsrollen for Musikk i Innlandet.

Skal du besøke noen på sykehjemmet? Her finner du oppdaterte retningslinjer som gjelder i Gjøvik kommune.

Rådhuset er åpent i hele sommer fra 10:00 - 14:00.

Brunsneglene er et økende problem i vår kommune, og de formerer seg raskt. Gjøvik hagelag går til kamp mot brunskogsneglen.

Oppdatering 10.juni: Kokepåbudet er opphevet. Kommuneoverlegen, i samråd med Mattilsynet, har opphevet kokepåbudet med umiddelbar virkning. Det ble ikke påvist bakerier i noen av vannprøvene. Vannet kan nå trygt drikkes .Oppheving av kokepåbudet gjelder for alle husstander.

Ny SMS-varsling om oppheving av kokepåbudet er sendt ut.

Under følger de retningslinjene som Gjøvik kommune har per 1. juni 2020.

15. juni er det informasjonsmøte for deg som ønsker å vite mer om hva det vil si å være et fosterhjem, beredskapshjem eller familiehjem for barn og ungdom.