Barnehager og skoler går nå fra gult til rødt nivå, og barnehagene endrer åpningstidene etter ytterligere smitte i Gjøvik.

Det er sju nye som har testet positivt for covid-19. Totalt 39 er smittet i Gjøvik i løpet av de siste åtte dagene.

Alle våre omsorgssentrene stenger dørene for besøkende. Gjelder til og med 2. november.

Totalt er det 16 smittet i dag. Det innføres ikke nye tiltak i Gjøvik. Årsaken er at vi ser at smitten i stor grad er begrenset til ett miljø.

11 nye er påvist smittet av covid-19. Det betyr at det er totalt 27 personer som er smittet i løpet av den siste uka.

Gjøvik kommune inviterer til åpent høringsmøte om budsjettet på rådhuset onsdag 28. oktober klokken 09:00. I høringen vil formannskapets medlemmer samt utvalgsledere og administrasjon delta for å få innspill i budsjettarbeidet.

Kriseledelsen hadde torsdag ettermiddag møte om den økende smittesituasjonen i kommunen.

Har din familie en samlet inntekt på mindre enn 530 000 kroner kan du søke om tilskudd til ditt barns deltakelse i lag og foreninger.

Rådmannen følger opp kriseåret 2020 med et svært stramt budsjett for 2021. Budsjettforslaget vil medføre reduksjon i omfang og kvalitet på kommunens tjenester.

Kommunen tilbyr vaksine til innbyggere i risikogruppene.