Utdanningsforbundet trapper opp lærerstreiken fra mandag 22. august.

I Gjøvik kommune blir 34 lærere ved Vardal ungdomsskole og én lærer ved Gjøvik skole tatt ut, om partene ikke blir enige.

Rektorene ved de to skolene vil fortløpende informere foreldre og elever om endringer og konsekvenser. Foreløpig er ingen andre skoler berørt.

Bylivsdager er Gjøvik kommunes byfest til innbyggerne og nye studenter. En viktig del av målsetningen med bylivsdager er å vise nye studenter hva Gjøvik har å by på, og ønske disse velkommen til byen på en hyggelig måte.

Vi tilbyr et bredt program med noe for alle,og vi håper dere får noen kjempefine Bylivsdager!

Pride på Gjøvik

Velkommen til inkluderende og mangfoldige Gjøvik!

Vi setter i gang Bylivsdagene med Prideparade gjennom Storgata. Toget går mellom to viktige knutepunkter - oppstart på Olympiaplassen og appeller og musikalske innslag på Gjøvik gård.

Alle er velkommen til å delta!

Alle som er 65 år eller eldre anbefales nå å ta en ny oppfriskingsdose (dose 4) av koronavaksinen. Årsaken er at disse har økt risiko for å bli alvorlig syke hvis de får korona.

Hunndalen er under utvikling. I forbindelse med bygging av ny ungdomsskole og hall i Hunndalen ønsker vi å invitere til åpent møte. Målet med møte er å informere om planer og få innspill.

Tirsdag 13. september arrangeres Næringslivsdagen for tredje gang.

Næringslivsdagen er et samarbeid mellom Gjøvik kommune, Gjøvikregionen Utvikling, Bright house og studenter ved NTNU og Fagskolen Innlandet.

Utvalg for samfunnsutvikling har vedtatt å innføre et tilskudd til de som vil plukke og levere inn piggtråd.

Ordningen skal oppmuntre til å samle inn piggtråd som "ligger og slenger" med mål om å redusere skade på både mennesker og dyr.

Bilde av Gjøvik skole, hvor det står en dame foran skolen.

Mandag 15. august er det skolestart for alle grunnskolene i Gjøvik kommune. Her finner du oversikt over når elevene skal starte på de ulike skolene.

Vi gleder oss til å se dere!

Fra 2017 og fram til 2022 har kultur- og folkehelseprosjektet Flere Farger Toten - Gjøvik vært et eventyr av en reise i musikk, sang, dans og språk.

20. og 21. august kan de stolt presentere prosjektets tredje forestilling, og igjen kan de love en fargesprakende musikalsk reise jorden rundt – uten å forlate Gjøvik og Toten.

Billettene er i utgangspunktet forbeholdt utøvernes familier.

Bildet av gravearbeidet ved Skysstasjonen.

Arbeidet i Kollektivgata ved skysstasjonen blir noen dager forsinket. Dette vil gjøre at det blir mange busser i området når skolen starter igjen, men Innlandstrafikk har planene klare.