Hunndalen er under utvikling. I forbindelse med bygging av ny ungdomsskole og hall i Hunndalen ønsker vi å invitere til åpent møte. Målet med møte er å informere om planer og få innspill.

Tirsdag 13. september arrangeres Næringslivsdagen for tredje gang.

Næringslivsdagen er et samarbeid mellom Gjøvik kommune, Gjøvikregionen Utvikling, Bright house og studenter ved NTNU og Fagskolen Innlandet.

Utvalg for samfunnsutvikling har vedtatt å innføre et tilskudd til de som vil plukke og levere inn piggtråd.

Ordningen skal oppmuntre til å samle inn piggtråd som "ligger og slenger" med mål om å redusere skade på både mennesker og dyr.

Bilde av Gjøvik skole, hvor det står en dame foran skolen.

Mandag 15. august er det skolestart for alle grunnskolene i Gjøvik kommune. Her finner du oversikt over når elevene skal starte på de ulike skolene.

Vi gleder oss til å se dere!

Fra 2017 og fram til 2022 har kultur- og folkehelseprosjektet Flere Farger Toten - Gjøvik vært et eventyr av en reise i musikk, sang, dans og språk.

20. og 21. august kan de stolt presentere prosjektets tredje forestilling, og igjen kan de love en fargesprakende musikalsk reise jorden rundt – uten å forlate Gjøvik og Toten.

Billettene er i utgangspunktet forbeholdt utøvernes familier.

Bildet av gravearbeidet ved Skysstasjonen.

Arbeidet i Kollektivgata ved skysstasjonen blir noen dager forsinket. Dette vil gjøre at det blir mange busser i området når skolen starter igjen, men Innlandstrafikk har planene klare.

Bilde av Halvor Sjuve er prosjektleder fra Akershusgartneren (fra venstre), Christian Rio Jørgensen er prosjektleder fra Gjøvik kommune, her sammen med ordfører Torvild Sveen på Kauffeldts plass.

Innen juli neste år vil gjøvikenserne kunne sitte på Kauffeldts plass og kose seg i sommersola på en plass som skal kunne brukes til mye forskjellig.

På grunn av ferieavvikling, sykefravær og dødsfall i nærmeste familie til ansatte, er telefonen til Gjøvik legesenter ikke betjent for timebestilling og lignende fredag 5. august.

Det ble en verdig og fin markering av 22. juli i Minneparken i Gjøvik fredag.

Kartutsnitt over fastland

Vi ønsker dine innspill til hvordan vi kan oppgradere Fastland!

Til neste sommer skal Fastland oppgraderes. Noen av planene som allerede er bestemt er oppgradering av stupetårnet og bassenget.