Det har vært stor smitteoppblomstring i Gjøvikregionen den siste tiden, spesielt i Gjøvik. Gjøvikregionen er et felles bo- og arbeidsmarked. Smitten sprer seg raskt, både i vår region og kommunene rundt oss, på begge sider av Mjøsa.

Den siste uken har pågangen på koronatelefonen og teststasjonen vært større enn noen sinne. I løpet av bare 5 dager har vi testet 971 personer og over 1600 er kontaktet og satt i karantene.

For å få til dette har vi en stor gjeng som står på så hardt de kan. Møt noen av de gode folka som legger til rette for at vi greier å teste alle og holde kontroll på smitten.

Halloweenfeiringen blir, som mange andre feiringer, litt annerledes i år. 2020 er ikke året til å gå fra dør til dør med knask eller knep.

I dag ble 297 elever og 24 lærere ved Kopperud skole satt i karantene. Det gjelder samtlige elever ved 5.-10. trinn.

Det er 23 nye personer i Gjøvik som er smittet av covid-19.

Hender det du skulle ønske du hadde en elsykkel for å komme deg rundt i byen? Nå har vi plasser ut 60 sykler til utlån rundt om i hele Gjøvik!

Les om hvordan du registrerer deg som lånetaker.

Nye nasjonale innstramminger.

Det er sju nye smittet av covid-19.

Barnehager og skoler går nå fra gult til rødt beredskapsnivå, og barnehagene endrer åpningstidene etter ytterligere smitte i Gjøvik.

Det er sju nye som har testet positivt for covid-19. Totalt 39 er smittet i Gjøvik i løpet av de siste åtte dagene.