Koronasertifikatet viser om du er vaksinert, om du er immun etter å ha hatt covid-19-sykdom og resultatet hvis du har negativ koronatest.

Vi sender deg en SMS når det er din aldergruppe som skal vaksineres. Har vi ikke noe telefonnummer registrert på deg sender vi deg brev.

Mottar du sms eller e-post med link fra EasyCruit (kommunens rekrutteringssystem) der du blir bedt om å logge på med bank ID, må du ikke gjøre dette.

Svindlere har misbrukt navnet til EasyCruit for å innhente påloggingsinformasjon og bankinformasjon flere steder i Norge. Gjøvik kommune vil aldri be om kontaktinformasjon eller kontoopplysninger i rekrutteringsfasen, verken via sms eller e-post.

Bilde av Tenebris Army på Friscena

Kommunestyret vedtok 29. april at Gjøvik kommune skal sette av til sammen 300 000 kroner til ekstraordinær støtte til arrangører, enkeltutøvere og det generelle kulturliv for å stimulere til økt aktivitet i Gjøvik.

Søknadsfrist er 20. juni og 15. august.

Søk om støtte

Nytt byggefelt Øverbylia.

I løpet av juni starter arbeidene med å bygge infrastrukturen i Øverbylia boligområde. Gjøvik Graveservice AS skal utføre oppdraget. Byggeherre er Gjøvik kommune og Obos Block Watne.

Gjøvik kommune har sendt ut SMS til alle innbyggere mellom 65 - 59 år om at de nå kan registrere at de ønsker time til koronavaksinering.

Bilde av Fauno ved Fahlstrøms plass

Kriseledelsen vedtok i dag at Gjøvik kommune opphever den lokale forskriften som ble vedtatt i forrige uke. Nå følger kommunen de nasjonale retningslinjene.

Koronateamet - Elin Michaelsen

Kommunestyret vedtok enstemmig torsdag ettermiddag en egen lokal koronaforskrift i Gjøvik.

Bilde av kriseledelsen som møtes i forbindelse med korona-håndtering

Kriseledelsen i Gjøvik foreslår at kommunen venter med å åpne mer. Saken behandles i kommunestyret torsdag 27. mai.

Bilde av Russ 2021 tester seg på teststasjonen.

Den videregående skolen i Gjøvik blir satt på rødt nivå kommende uke.