I år kan vi endelig invitere til en tradisjonell feiring med barnetog og samling i byen!

Bilde av Hilde Pettersen, Anna Forsling, Ann Kristin Kolshaugen-Bjerke, Karoline Duenger og Siri Fuglem Berg.

Fredag 13. mai ble siste dag for teststasjonen på Kallerud. Nå er det så få tester at de ikke kan holde åpent lenger.

Etter en grundig vurdering har kommunene i Gjøvikregionen besluttet å opprettholde sine bedriftssider på Facebook. Konklusjonen i rapporten er at for kommunene kan det ha større konsekvenser å deaktivere alle sine Facebook kontoer enn å bli.

«Det er viktig at kommunene er til stede på kommunikasjonskanaler der våre innbyggere er. Vårt formål med tilstedeværelse på Facebook er at vi skal spre informasjon om stor og smått som skjer i kommunene»

Har du elbil og bruker å lade ved Mjøsstranda eller Fastland? Nå kommer det en endring for deg.

Forrige uke meldte vi at telefonsystemet til Gjøvik legesenter var ute av drift. Nå er det i orden igjen og fungerer som normalt.

Legesenteret har også gått over til et nytt system for bestilling av time, resept og e-konsultasjon på nett. Systemet som ble brukt tidligere fungerte ikke for pasienter uten fastlege.

Bilde av en ung gutt som spiller fotball

Frivillige lag og foreninger som har aktivitetstilbud for barn og unge kan søke kommunen om kulturmidler/driftstilskudd.

Søknadsfrist er 14. mai.

Gjøvik kommune er nå på utkikk etter et idrettslag eller en forening som har lyst til å drifte folkebadingen ved Biri ungdomsskole en kveld i uka mot en dugnadskompensasjon.

For å drifte folkebadingen ved Biri ungdomsskole i skoleåret (høsten 2022 til våren 2023), utenom skoleferiene, får laget eller foreningen 40 000 kroner + billettinntektene.

Bilde av flere fra prosjektet

Gjøvik kommune har for alvor startet opp et prosjekt for å motvirke digitalt utenforskap. Så langt ser det ut til å bli en suksess.

Helsearbeider som hjelper en gammel dame

Har duen hjelpende hånd? I sommer har vi ledige sommerjobber innenfor flere fagfelt.

Klikk deg inn på stillingene for å lese mer og søke.

Lørdag 7. mai er det tid for Frivilligdagen på Gjøvik gård! Denne dagen blir Gjøvik gård fylt opp med over 40 frivillige lag og foreninger, som har stands og morsomme aktiviteter for store og små.

Frivilligdagen er et arrangement av Gjøvik Frivilligsentral.