Vaksine

Har du ikke tatt koronavaksina ennå, men ønsker å ta den? Ring til koronatelefonen eller registrer deg på vårt digitale bookingssystem, så får du time.

Fra og med 1. august utvides skjenketiden for brennevin (med alkoholstyrke fra 22% til 60%) til klokken 08:00-02:00.

Tidligere var skjenking av brennevin begrenset til klokken 13:00-01:00. De nye skjenketidene ble vedtatt i kommunestyret i mai 2021.

Bilde av ei som koronatester gjennom bilvinduet.

Gjøvik kommune legger nå til rette for koronatesting av alle innreisende fra grønne land.

Innreisende fra andre land (gule oransje, rød etc.) bes fortsatt om å teste seg på Gardermoen eller andre ankomsthavner.

Nå vil vi feire Skibladner, som blir 165 år!

Vi vil gjerne feire jubilanten sammen med dere alle på Skibladnerbrygga 1. august klokken 14:00.

Vi får en del meldinger om dagen om svømmekløe etter bading på Fastland. Vi anbefaler alle til å dusje etter bading.

Det er observert blågrønnalger enkelte steder i Mjøsa den siste uken. Dette vises ved at vannet har fått grønn farge.

Blågrønnalgene i Mjøsa er IKKE giftige, men ikke bad hvis vannet er grønt!

Variantanalysen viser at begge smittetilfellene i dag 15. juli trolig er Delta-varianten.

22 juli minnesmerke

Vi inviterer til markering for å minnes, og påminnes, at det i år er 10 år siden tragedien på Utøya og Regjeringsbygget i 2011.

Du får en SMS når det er din tur. Vi oppfordrer alle til å registrere seg med en gang etter at de har mottatt SMS-en.

Bilde av en vannkran

Det er innført kokepåbud med umiddelbar virkning i Steinsjåvegen og Helgerudvegen. Eiendommene i Gjøvik kommune får vann fra Østre Toten kommune som har varslet om dårlig vannkvalitet.