Gjøvik kommune har så mye flott å by på! Ordfører Torvild Sveen gir deg tips til hva du kan finne på med familien i kommunen vår i sommer. Kanskje du har familie og venner utenfor Gjøvik du vil invitere med?

Gjøvik rådhus er blitt en av de mest sykkelvennlige arbeidsplassene i hele landet. Vi har har gjort oss fortjent til såkalt gull-sertifisering – noe bare fem av over hundre bedrifter har oppnådd.

19 flotte fotografier fra Gjøvik er nå utstilt på Kauffeldtsplass utenfor rådhuset.

Lions Strandenga Leirsted arrangerer gratis sommerleir for ungdom 3.- 7. august på Biristrand. Sommerleiren er for ungdom født i 2006-2008.

Onsdag 1. juli var alle 77 renholderne i Gjøvik kommunen invitert til kakefest på Øverby for sin innsats under koronaen.

I juni inviterte vi i samarbeid med Oppland Arbeiderblad og Byen vår Gjøvik dere alle til en fotokonkurranse med temaet "Mitt byliv". Her er alle de flotte bidragene vi fikk inn!

Vinnerne av konkurransen offentliggjøres fredag 3. juli, under åpningen av fotoutstillingen på Kauffeldts plass.

Appell fra ordførerne og Fylkesmannen i Innlandet.

På denne siden finner du oppdatert informasjon om flomsituasjonen i Gjøvik kommune.

Sist uke signerte FORUT en historisk vertkommuneavtale med Gjøvik kommune.

Fredvika er stedet for ungdom i sommer! Hver tirsdag og torsdag åpner vi for at du skal kunne ha det gøy ute, prøve noe nytt og henge med venner og nye folk.