Oppdatering 30. mars: Vi har mottatt nok påmeldinger til å kunne sikre mangfoldet vi har behov for blant meddommerne. Det er derfor ikke lenger mulig å melde seg i denne omgang.

Samuel og bestefar trollbandt alle tilhørerne i Gjøvikhallen da de var «trekkplaster» under fagdag for lindrende omsorg arrangert blant annet av Gjøvik kommune.

Velkommen til fagdag om hvordan man skaper gode og fristende lokalsamfunn. Fagdagen er gratis og holdes i år i kommunestyresalen på Raufoss den 10. mars.

Lokale frivillige organisasjoner som er registrert i Frivillighetsregisteret kan søke om tilskudd til integreringsarbeid. Søknadsfrist er 1. mars.

I disse dager triller den ene E-golfen etter den andre ut fra Møller Bil og til hjemmetjenesten i Gjøvik kommune. Totalt skal bilforretningen levere 35 el-biler i tillegg til 20 Caddyer til hjemmetjenesten.

Gjøvik kommune har ansatt seks nye fastleger og en legevaktoverlege som starter opp med nye pasientlister utover våren. Her er en oversikt over de nye legene.