Kommunalsjef for administrasjon, forvaltning og teknisk drift Marit Lium Dahlborg får økt ansvar og ny tittel som assisterende rådmann. Hun har vært rådmannens stedfortreder i flere år, og rollen som nestkommanderende blir nå formalisert.

I dag tok landbruks- og matminister Olaug Bollestad turen til Gjøvik for å bli med på skogplanting i kommuneskogen.

Nå er om lag 30 millioner skogplanter klare for utplanting rundt om i Norge, men koronaviruset har gjort det utfordrende for skogbruket å få tak i nok arbeidskraft til plantingen.

Årsrapport for 2019 er nå klar!

Kommunestyret har vedtatt å starte et forprosjekt for felles ungdomsskole for kretsene Kopperud, Vindingstad, Blomhaug og Grande. Den nye skolen er tenkt i tilknytning til Vardal og Blomhaug i Hunndalen.

Gjøvik kommune er en av seks kommuner som er nominert til bosettings- og integreringsprisen 2020.  Nå kan du stemme på din favoritt.

I disse dager triller den ene E-golfen etter den andre ut fra Møller Bil og til hjemmetjenesten i Gjøvik kommune. Totalt skal bilforretningen levere 35 el-biler i tillegg til 20 Caddyer til hjemmetjenesten.