Gjøvik kommune har så mye flott å by på! Ordfører Torvild Sveen gir deg tips til hva du kan finne på med familien i kommunen vår i sommer. Kanskje du har familie og venner utenfor Gjøvik du vil invitere med?

Gjøvik rådhus er blitt en av de mest sykkelvennlige arbeidsplassene i hele landet. Vi har har gjort oss fortjent til såkalt gull-sertifisering – noe bare fem av over hundre bedrifter har oppnådd.

Onsdag 1. juli var alle 77 renholderne i Gjøvik kommunen invitert til kakefest på Øverby for sin innsats under koronaen.

Sist uke signerte FORUT en historisk vertkommuneavtale med Gjøvik kommune.

Gjøvik er stolte av å få vertskapsrollen for Musikk i Innlandet.

Nye Veiers Finn Aasmund Hobbesland, direktør planlegging og drift og Øyvind Moshagen, direktør utbyggingsportefølje 2 besøkte i dag Gjøvik kommune.

Kommunestyret skal i sitt junimøte velge meddommere til tingretten og lagmannsretten for perioden 1. januar 2021-31. desember 2024. Nå legges forslagene ut på høring.

Kommunestyret i Gjøvik vedtok torsdag 28. mai ny skolestruktur i Biri.

Gjøvik sykehus er best egnet som akuttsykehus nummer to hvis det blir storsykehus ved Mjøsbrua. Dette viser en samfunnsanalyse laget av Oslo Economics.