For folkevalgte

På denne siden finner du som folkevalgt politiker informasjon om systemer og retningslinjer som gjelder for deg. 

Håndbok for folkevalgte

Dette dokumentet omfatter de mest sentrale bestemmelsene for deg som folkevalgt, og inneholder nyttige lenker til håndbøker og strategier.

Se håndbok for folkevalgte. (PDF, 668 kB)

Logg inn på Acos Møteportal

I møteportalen finner du alt som omhandler politiske møter. Her legges innkalling, sakslister, alle saksframlegg, protokoller og møteplan ut. I tillegg kan du finne relevant informasjon som for eksempel håndbok for politikere, brukerveiledninger og lignende.

Logg inn på Acos Møteportal

E-postkonto

Vi oppretter en gmail-konto for deg. Dette er e-posten vi bruker for å sende deg relevant informasjon fra kommunen. Dersom du ønsker å videresende disse e-postene automatisk til en annen konto, kan du følge Google sin veiledning.

Reiseregning, kjøregodtgjørelse, tapt arbeidsfortjeneste og møtegodtgjørelse

Send oss dine personopplysninger

For å kunne utbetale møtegodtgjørelse trenger vi først noen opplysninger fra deg.

Fyll ut og send dine opplysninger (innlogging med ID-porten)

Skjemaet skal fylles ut av alle nyvalgte politikere, også de som allerede har sittet i et utvalg eller styre forrige periode.

Slik gjør du det

For å føre reiseregning bruker du Visma Expense. Den fungerer godt sammen med appen Visma Attach som gjør at du enkelt kan ta bilde av og sende regningen rett til Visma Expense.

Alle politikere legger også inn tapt arbeidsfortjeneste og møtegodtgjørelse inn der. For å få tekket arbeidsfortjeneste må du ha dokumentasjon fra arbeidsgiver på lønn.

NB! Det er viktig at både reiseregninger, kjøregodtgjørelse, tapt arbeidsfortjeneste og møtegodtgjørelse legges inn fortløpende. Dette er for at økonomirapporteringen til kommunen skal bli så riktig som mulig.

Her er en brukerveiledning for hvordan du kommer i gang. (PDF, 496 kB)

Vedtekter for Gjøvik ungdomsråd

Se vedtektene til Gjøvik ungdomsråd. (PDF, 740 kB)