UKE 39
|
|
|
|
Søndag
|
1. oktober
|
Stekt ørret, rømmesaus. Brokkoli og kokt potet. Dessert: Karamellpudding, karamell saus og kremtopp
|
Stekt ørret, spinatsaus. Brokkoli og kokt potet. Dessert: Karamellpudding
|
UKE 40
|
|
|
|
Mandag
|
2. oktober
|
Blomkålgrateng m/skinke, smør. Amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet
|
Blomkålgrateng m/skinke. Amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet
|
Tirsdag
|
3. oktober
|
Stekt sei, rømmesaus. Rotgrønnsaker og kokte poteter
|
Stekt sei, hvitsaus m/gressløk. Rotgrønnsaker og kokte poteter
|
Onsdag
|
4. oktober
|
Kyllingsnadder, kantarellsaus. Brokkoli og stekt potet
|
Kyllingsnadder, soppsaus. Brokkoli og stekt potet
|
Torsdag
|
5. oktober
|
Dampet fiskepudding, hvit saus. Gulrot og kokt potet
|
Dampet fiskepudding, hvit saus. Gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
6. oktober
|
Innmatkaker, fløtesaus. Kålstuing og kokt potet
|
Kyllingkarbonader, brun saus. Blomkålblanding og kokt potet
|
Lørdag
|
7. oktober
|
Risengrynsgrøt eller fyldig fiskesuppe
|
Fyldig fiskesuppe
|
Søndag
|
8. oktober
|
Salt kjøtt, lys saus. Kålrotstappe og kokt potet. Dessert: Tilslørte bondepiker
|
Lammestek, saus. Viltblanding og kokt potet. Dessert: Tilslørte bondepiker
|
UKE 41
|
|
|
|
Mandag
|
9. oktober
|
Dampet torsk, hollandaisesaus. Brokkoli og kokt potet
|
Dampet torsk, hvit saus. Brokkoli og kokt potet
|
Tirsdag
|
10. oktober
|
Pannekaker, blåbærsyltetøy. Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Omelett. Amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet. Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Onsdag
|
11. oktober
|
Fiskegrateng, smør. Gulrot og kokt potet
|
Fiskegrateng. Gulrot og kokt potet
|
Torsdag
|
12. oktober
|
Stekt flesk, duppe. Kålrotstappe og kokt potet
|
Røkt svinekam, lys saus m/urter. Rotgrønnsaker og kokt potet
|
Fredag
|
13. oktober
|
Stekt kjøttpølse, brun saus. Makaronistuing og kokt potet
|
Strimlet kyllingkjøtt, brun saus. Blomkål og kokt potet
|
Lørdag
|
14. oktober
|
Byggrynsgrøt eller blomkålsuppe
|
Blomkålsuppe
|
Søndag
|
15. oktober
|
Dampet ørret, Sandefjordsmør. Gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/jordbærsaus
|
Dampet ørret, spinatsaus. Gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/jordbærsaus
|
UKE 42
|
|
|
|
Mandag
|
16. oktober
|
Grove kjøttkaker, brun saus. Erter/gulrotstuing og kokt potet
|
Grove kjøttkaker, brun saus. Blomkålblanding og kokt potet
|
Tirsdag
|
17. oktober
|
Stekt torsk, smør. Spinatstuing og kokt potet
|
Stekt torsk, spinatsaus. Gulrot og kokt potet
|
Onsdag
|
18. oktober
|
Kremet kyllinggryte. Amerikansk grønnsaksblanding og potetmos
|
Kremet kyllinggryte. Amerikansk grønnsaksblanding og potetmos
|
Torsdag
|
19. oktober
|
Stekt fiskepudding, smør. Varm rødbetesalat og kokt potet
|
Stekt fiskepudding, hvit saus. Gulrot og kokt potet
|
Fredag
|
20. oktober
|
Salt lapskaus
|
Salt lapskaus
|
Lørdag
|
21. oktober
|
Risengrynsgrøt eller fyldig fiskepuppe
|
Fyldig fiskesuppe
|
Søndag
|
22. oktober
|
Biffsnadder, bearnaisesaus. Erter og stekte poteter. Dessert: Appelsinfromasj m/appelsinsaus
|
Biffsnadder, bearnaisesaus. Erter og kokt potet. Dessert: Panna Cotta m/appelsinsaus
|
UKE 43
|
|
|
|
Mandag
|
23. oktober
|
Fiskegryte m/grønnsaker og kokt potet
|
Fiskegryte m/grønnsaker og kokt potet
|
Tirsdag
|
24. oktober
|
Fårikål og kokt potet
|
Fårikål og kokt potet
|
Onsdag
|
25. oktober
|
Karbonader, brun saus m/løk. Ertestuing og kokt potet
|
Karbonader, brun saus m/løk. Ertestuing og kokt potet
|
Torsdag
|
26. oktober
|
Fiskekaker, smør. Rotstuing og kokt potet
|
Fiskekaker, brun saus. Rotgrønnsaker og kokt potet
|
Fredag
|
27. oktober
|
Gulasj m/kjøtt. Potetmos
|
Gulasj m/kjøtt. Potetmos
|
Lørdag
|
28. oktober
|
Risengrynsgrøt eller tomatsuppe m/kjøttboller
|
Tomatsuppe m/kjøttboller
|
Søndag
|
29. oktober
|
Ferskt oksekjøtt, sur/søt løksaus. Rotgrønnsaker og kokt potet. Fersk suppe
|
Ferskt oksekjøtt, sur/søt løksaus. Rotgrønnsaker og kokt potet. Fersk suppe
|
Uke 44
|
|
|
|
Mandag
|
30. oktober
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus. Brokkoli/gulrot og sellerimos
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus. Brokkoli/gulrot og sellerimos
|
Tirsdag
|
31. oktober
|
Medisterkaker, brun saus. Blomkål/brokkoli og kokt potet
|
Grove kjøttkaker, brun saus. Blomkålblanding og kokt potet
|