UKE 53
|
|
|
|
Fredag 1. nyttårsdag
|
1. januar
|
Reinsdyrsteik, saus. Blomkål, gulrot, rosenkål. Dessert: Karamellpudding m/saus
|
Reinsdyrsteik, saus. Blomkål, gulrot, rosenkål. Dessert: Karamellpudding
|
Lørdag
|
2. januar
|
Fyldig fiskesuppe. Dessert: Tilslørte bondepiker
|
Fyldig fiskesuppe. Dessert: Aprikosgrøt
|
|
3. januar
|
Oksesteik, saus. Blomkål/brokkoli. Dessert: Sviskekompott m/vaniljesaus
|
Oksesteik, saus. Blomkål/brokkoli. Dessert: Sviskekompott m/vaniljesaus
|
UKE 1
|
|
|
|
Mandag
|
4. januar
|
Biff Lindstrøm, fløtesaus. Brokkoli, gulrot, blomkål. Dessert: Appelsin/sitrongele m/vaniljesaus
|
Strimlet oksekjøtt, brun saus. Brokkoli, gulrot, blomkål. Dessert: Sitrongele m/vaniljesaus
|
Tirsdag
|
5. januar
|
Lett røkt torsk, smør. Gulrotstuing. Purreløksuppe
|
Dampet torsk, hvit saus. Gulrot. Purreløksuppe
|
Onsdag
|
6. januar
|
Kjøttpølse, brun saus. Makaronistuing. Dessert: Eplegrøt
|
Strimlet kyllingkjøtt, brun saus. Blomkål/brokkoli. Dessert: Eplegrøt
|
Torsdag
|
7. januar
|
Kalkunboller, kantarellsaus. Blomkål/brokkoli. Dessert: Semulepudding m/rød saus
|
Kyllingkaker, kantarellsaus. Blomkål/brokkoli. Dessert: Semulepudding m/rød saus
|
Fredag
|
8. januar
|
Fiskekaker, brun saus. Gulrot, kålrot, selleri. Dessert: Saftsuppe m/havregryn
|
Fiskekaker, brun saus. Gulrot, kålrot, selleri. Dessert: Saftsuppe m/havregryn
|
Lørdag
|
9. januar
|
Risgrøt eller gryte
|
Gryte
|
Søndag
|
10. januar
|
Biffsnadder, béarnaise saus Erter, stekte poteter. Dessert: bakte epler m/vaniljesaus
|
Biffsnadder, béarnaise saus Erter, stekte poteter. Dessert: bakte epler m/vaniljesaus
|
UKE 2
|
|
|
|
Mandag
|
11. januar
|
Dampet torsk, hvit saus m/dill og gulrot. Gulrot. Blomkål/brokkolisuppe
|
Dampet torsk, hvit saus m/dill og gulrot. Gulrot. Blomkål/brokkolisuppe
|
Tirsdag
|
12. januar
|
Medisterpølser, brun saus. Surkål. Dessert: Jordbærgele m/vaniljesaus
|
Strimlet svinekjøtt, brun saus. Surkål. Dessert: Jordbærgele m/vaniljesaus
|
Onsdag
|
13. januar
|
Brun lapskaus. Dessert: Biolafromasj m/blåbær
|
Brun lapskaus. Dessert: Blåbærsuppe
|
Torsdag
|
14. januar
|
Fiskekaker, smør. Rotstuing. Dessert: Survelling
|
Fiskekaker, smør. Rotstuing. Dessert: Survelling
|
Fredag
|
15. januar
|
Kjøttbrød, kremet soppsaus. Kålrot, brokkoli, blomkål. Dessert: Nypesuppe
|
Strimlet oksekjøtt, kremet soppsaus. Kålrot, brokkoli, blomkål. Dessert: Nypesuppe
|
Lørdag
|
16. januar
|
Risgrøt eller minestronesuppe
|
Minestronesuppe
|
Søndag
|
17. januar
|
Salt lam. lys saus. Kålrotstappe. Dessert: Moccafromasj m/vaniljesaus
|
Lammesteik, saus. Blomkål, brokkoli, gulrot. Dessert: Boysenbærkompott m /vaniljesaus
|
UKE 3
|
|
|
|
Mandag
|
18. januar
|
Skinkegrateng, smør. Erter, gulrot, mais. Dessert: Eplegrøt
|
Skinkegrateng. Erter, gulrot, mais. Dessert: Eplegrøt
|
Tirsdag
|
19. januar
|
Stekt sei, rømmesaus. Gulrot, kålrot, selleri. Spinatsuppe
|
Stekt sei, sjy. Gulrot, kålrot, selleri. Spinatsuppe
|
Onsdag
|
20. januar
|
Kyllingsnadder, kantarellsaus. Erter, stekte poteter. Dessert: Mandelpudding m/rød saus
|
Kyllingsnadder, kantarellsaus. Erter, stekte poteter. Dessert: Mandelpudding m/rød saus
|
Torsdag
|
21. januar
|
Fiskepudding, hvit saus. Gulrot/erter. Tomatsuppe m/makaroni
|
Fiskepudding, hvit saus. Gulrot/erter. Tomatsuppe m/makaroni
|
Fredag
|
22. januar
|
Innmatkaker, fløtesaus. Kålstuing. Dessert: Surmelkfromasj m/appelsinsaus
|
Strimlet svinekjøtt, fløtesaus. Kålstuing. Dessert: Aprikosgrøt
|
Lørdag
|
23. januar
|
Risgrøt eller brun laspskaus
|
Brun lapskaus
|
Søndag
|
24. januar
|
Dampet ørret, Sandefjordsmør. Gulrot. Dessert: Rislunsj m/jordbær
|
Dampet ørret, spinatsaus. Gulrot. Dessert: Jordbærkompott
|
UKE 4
|
|
|
|
Mandag
|
25. januar
|
Reinsdyrkaker, viltsaus. Rotmos. Dessert: Aprikosgrøt
|
Oksekjøtt, viltsaus. Rotmos. Dessert: Aprikosgrøt
|
Tirsdag
|
26. januar
|
Kjøttpudding, tomatsaus. Blomkål. erter, gulrot. Dessert: Rødgrøt
|
Strimlet svinekjøtt, tomatsaus. Blomkål. erter, gulrot. Dessert: Rødgrøt
|
Onsdag
|
27. januar
|
Dampet torsk, hollandaise saus. Gulrot. Kremet grønnsakssuppe
|
Dampet torsk, hvit saus. Gulrot. Kremet grønnsakssuppe
|
Torsdag
|
28. januar
|
Røkt svinekam, kremet soppsaus. Gulrot, kålrot, selleri. Dessert: Bærgrøt
|
Svinekjøtt, kremet soppsaus. Gulrot, kålrot, selleri. Dessert: Bærgrøt
|
Fredag
|
29. januar
|
Fiskegrateng, smør, gulrot. Soppsuppe m/bacon
|
Fiskegrateng, gulrot. Soppsuppe m/bacon
|
Lørdag
|
30. januar
|
Byggrynsgrøt eller fyldig fiskesuppe
|
Fyldig fiskesuppe
|
Søndag
|
31. januar
|
Biff Stroganoff, potetmos. Brokkoli, blomkål, gulrot. Dessert: Karamellpudding m/saus
|
Biff Stroganoff, potetmos. Brokkoli, blomkål, gulrot. Dessert: Karamellpudding
|