UKE 9
|
|
|
|
Lørdag
|
1. mars
|
Risengrynsgrøt eller kremet grønnsaksuppe
|
Kremet grønnsaksuppe
|
Søndag
|
2. mars
|
Skinkesteik, brun saus, surkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
Skinkesteik, brun saus, surkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
UKE 10
|
|
|
|
Mandag
|
3. mars
|
Blomkålgrateng m/skinke, smør, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet
|
Blomkålgrateng m/skinke, amerikansk grønnsaksblanding og kokt potet
|
Tirsdag
|
4. mars
|
Seibiff m/løk, rømmesaus, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Seibiff m/løk, sjy til fisk, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Onsdag
|
5. mars
|
Kyllingsnadder, kantarellsaus, brokkoli og stekt potet
|
Kyllingsnadder, kantarellsaus, brokkoli og kokt potet
|
Torsdag
|
6. mars
|
Stekt fiskepudding, smør, varm rødbetesalat og kokt potet
|
Fiskepudding, hvit saus, varm rødbetesalat og kokt potet
|
Fredag
|
7. mars
|
Karbonader, brun saus, ertestuing og kokt potet
|
Karbonader, brun saus, ertestuing og kokt potet
|
Lørdag
|
8. mars
|
Risengrynsgrøt eller blomkålsuppe
|
Blomkålsuppe
|
Søndag
|
9. mars
|
Biff Stroganoff, brokkoliblanding og potetmos. Dessert: Karamellpudding m/karamellsaus
|
Biff Stroganoff, brokkoliblanding og potetmos. Dessert: Karamellpudding
|
UKE 11
|
|
|
|
Mandag
|
10. mars
|
Bakt sei, tomat og olivensaus, brokkoli/blomkål og kokt potet
|
Bakt sei, tomat og olivensaus, brokkoli/blomkål og kokt potet
|
Tirsdag
|
11. mars
|
Kjøttpudding, brun saus, gulrot og kokt potet
|
Kalvefrikadeller, brun saus, gulrot og kokt potet
|
Onsdag
|
12. mars
|
Stekt flesk, duppe, kålrotstuing og kokt potet
|
Strimlet svinekjøtt, brun saus, kålrotstappe og kokt potet
|
Torsdag
|
13. mars
|
Fiskekaker, smør, rotstuing og kokt potet
|
fiskekaker, brun saus, rotgrønnsaker og kokt potet
|
Fredag
|
14. mars
|
Kyllingkarbonader, fløtesaus, blomkålblanding og kokt potet
|
Karbonader, brun saus, blomkålblanding og kokt potet
|
Lørdag
|
15. mars
|
Risengrynsgrøt eller gulrotsuppe
|
Gulrotsuppe
|
Søndag
|
16. mars
|
Dampet ørret, sandefjordsmør, gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/jordbærsaus
|
Dampet ørret, spinatsaus, gulrot og kokt potet. Dessert: Semulepudding m/jordbærsaus
|
UKE 12
|
|
|
|
Mandag
|
17. mars
|
Pølsegryte og potetmos
|
Gulasj m/kjøttdeig, brokkoli og potetmos
|
Tirsdag
|
18. mars
|
Medisterkaker, brun saus, kålstuing og kokt potet
|
Grove kjøttkaker, brun saus, blomkålblanding og kokt potet
|
Onsdag
|
19. mars
|
Fiskegrateng, smør, gulrot og kokt potet
|
Fiskegrateng, gulrot og kokt potet
|
Torsdag
|
20. mars
|
Salt lapskaus
|
Salt lapskaus
|
Fredag
|
21. mars
|
Dampet torsk, hvitsaus, gulrot og kokt potet
|
Dampet torsk, hvitsaus, gulrot og kokt potet
|
Lørdag
|
22. mars
|
Byggrynsgrøt eller fyldig fiskesuppe
|
Fyldig fiskesuppe
|
Søndag
|
23. mars
|
Koteletter, sjy, surkål og kokt potet. Dessert: Moccafromasj
|
Koteletter, sjy, surkål og kokt potet. Dessert: Sjokoladepudding m/vaniljesaus
|
UKE 13
|
|
|
|
Mandag
|
24. mars
|
Fiskegryte m/grønnsaker, erter og kokt potet
|
Fiskegryte m/grønnsaker, erter og kokt potet
|
Tirsdag
|
25. mars
|
Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet
|
Karbonader, brun saus m/løk, ertestuing og kokt potet
|
Onsdag
|
26. mars
|
Gulasj m/kjøttdeig, brokkoli og potetmos
|
Gulasj m/kjøttdeig, brokkoli og potetmos
|
Torsdag
|
27. mars
|
Pannekaker m/blåbærsyltetøy. Tomatsuppe m/makaroni
|
Omelett m/skinke. Tomatsuppe m/makaroni
|
Fredag
|
28. mars
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, gulrot og kokt potet
|
Stekt sei m/sitronpepper, hollandaisesaus, gulrot og kokt potet
|
Lørdag
|
29. mars
|
Risengrynsgrøt eller kremet grønnsaksuppe
|
Kremet grønnsaksuppe
|
Søndag
|
30. mars
|
Bankekjøtt, herregårdsblanding og kokt potet. Dessert: Panna Cotta m/ bærsaus
|
Bankekjøtt, herregårdsblanding og kokt potet. Dessert: Panna Cotta m/ bærsaus
|
UKE 14
|
|
|
|
Mandag
|
31. mars
|
Kalkunkjøttboller, kylling/kalkunsaus, blomkålblanding og kokt potet
|
Strimlet kyllingkjøtt, kylling/kalkunsaus, blomkålblanding og kokt potet
|